Enes.exe
Centipat
Daha fazla
2 ay önce 40 dolara ew200 aldım kullanıyorum. Bütçe yetse ew300 alırdım ama simgot ses karakteri pek bana gitmedi tizler tıslamalıydı. eq yaptım daha keyifli olduEw300 bakmanı öneririm. Her şey için kullanıyorum ve waner de adam gibi ses sahnesi, ayrımı falan yok cs oynarken adam nereden geliyor duyamıyorum. Ew300 de her şey net geliyor, ayak seslerini net duyabiliyorum ama zevk alma olayı biraz kendi zevklerine göre değişiyor. Ben mesela müzik dinlemeyi waner studio edition da daha çok seviyorum. Bana Sesler daha temiz geliyor.
Simgot bu fiyat aralıklarında aynı plastik kulak uçlarından veriyor gibi ve çok dandikler. Bu kulaklıkla tek derdim o ama waner in yanında verdiklerini taksam daha iyi ses veriyor o da ayrı bir konu
Zero red kullanmadım ama herkes dac lazım diyor ve oyun için blue olanını öneriyorlar.
Ben ses kartına bağlıyorum ama Aliexpress den 2 dolarlık dacları öneriyorlar ve ses kartından pek farkları yoktu.
Büyük ihtimal haziran gibi yaz indirimi olur çok acele değilse biraz daha bekleyip daha ucuza alabilirsin
Cidden abartıyosun. Aliexpressten 10 dolarlık cx31993lü dac aldım. Ses artırmaktan başka işe yaramıyor. Üstelik dipseste yapıyor. Telefonda jak girişi olmadığından mecbur kullanıyoruz. Ama pc de cidden gereksiz.Hocam kesinlikle 3.5mm i Type-C'ye çevireni alıp takın %100 fark oluşuyor ucuz bir şey çok pahalı değil 10-20 dolar en fazla Apple'ın bile olanını taksanız yine iş görür dünyanın en iyi anakartı dahi olsa ses kartları hepsinin çöp böyle yapın ve IEM kullandığınızı hissedeceksiniz o yüzden bazıları beğenmiyor IEM'leri ya da fark yok görüyor fakat gerçekten çok fark var.