Simple radar V.A.C sebebi mi?

m47

Kilopat
Katılım
25 Mayıs 2019
Mesajlar
3.960
Çözümler
45
Merhabalar, konu başlıktaki gibi aslında cevabı biliyorum ama emin olamadım. 2 sene önce kullanmıştım ve ban yemedim. Şimdi tekrar indirip kurmak istiyorum ama tereddüt ettim. Fixlenmiş olsa ban yerdim ama yemedim. Yine de bir sormak istedim.
 
Baktığım kadarıyla herhangi bir sorun teşkil etmiyor diyorlar. Ama sen beni referans alma :) Ne olur ne olmaz, teyit edecek birileri teşrif etsin konuya.
 
Kanka yemedin yemedin nereye kadar elinde sonunda VAC yiceksin ya da Overwatch ban.

O. W ban yemem imkansızın imkansızı, 4.seneye giriyorum şu an bir şey olmadı olsaydı şimdiye olurdu diye düşünüyorum.

Baktığım kadarıyla herhangi bir sorun teşkil etmiyor diyorlar. Ama sen beni referans alma :) ne olur ne olmaz, teyit edecek birileri teşrif etsin konuya.

Vallahi zamanında koniden görmüştüm (konnichiwa) ve birçok yayıncıda.
 
Oyunda hile yasak değil, 3. parti yazılımların hepsi yasak. Kimse ban yiyip, yemeyeceğine garanti veremez.
+ Oyun esnasında Afterburner açtığında bile 3. Parti yazılım uyarısı veriyor, CS oynarken arkaplan da hiçbir şey açık kalmamasına özen gösteriyorum yine de kullanmayın nolur nolmaz.
 
Kullanmamaya karar verdim ama galiba yanlış anlaşılma oldu veya ben öyle zannettim, simple radar 3.part uygulama falan değil cfg gibi bir dosyası var oyunun içine koyuyorsun normal map yerine geçiyor ve haritada yerlerin isimleri yazıyor birçok yayıncı kullandı belki denk gelmişsinizdir.
Ama onlar ban yese açtırma şansları olabilir bizim öyle bir şeyimiz yok maalesef.
 
Simple radar nasıl yükleniyor bilmiyorum ancak FACEIT'te izinli ayrıca bilginiz olsun. Merakımdan bir bakayım dedim. Reddit'te FACEIT yetkilisi izinli olduğunu dile getirmiş.

İndirip kendim de kurdum. Bu dosyaları VAC sisteminin hile olarak algılayacağını zannetmiyorum.
 

Geri
Yukarı