Sims 3 Paket ekleme

se@W@ve

Hectopat
Katılım
18 Kasım 2014
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba umarım bu sorunu açmam bana hayırlı gelir. Lafı uzatmadan konuya geçmek istiyorum. Bana yardım edebilirseniz çok sevinirim :)

Sims 3'üm ve bir kaç eklenti paketim orijinal. Peki ben daha önceden edindiğim orijinal olmayan internetten indirdiğim kalan paketleri bunların üzerine eklesem sıkıntı olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan paketleri orijinal oyuna ekleyebileceğinizi sanmıyorum.
Teşekkür ederim ve korsana karşı olduğumu bilmenizi isterim. Yaptığım olaydan sonra orijinal olmayan bütün simslerimi sildim ve originden orijinallerini aldım. Mutlumuyum, evet :) Bu arada Recep abi bir sorum var. Sims 4'üm CAS'de 120+ fps alırken Live Mode veya Build Mode'da ise 30 fps alıyor. Neden bilmiyorum ama çok gıcık değiştirmediğim parça kalmadı çünkü bilgisayardan. Oyundan mı? Değilse neden? Cevaplarsan çok sevinirim :)

Ekleniyor, oynayabiliyorsunuz fakat Origin hesabınızda veya Sims 3 sayfanızda gözükmüyor.
Yardımınız için teşekkür ederim :)
 
CAS kısmı diğer bölümlere göre ekran kartına daha az yük bindirdiğinden normal bir durumdur.
Tamam da 30 fps gibi az bir oyundan bahsediyoruz ve cas'de arasıra birden inip geri geliyor. Tamam dediğinizde haklısınız fakat birde şu açıdan bakın. Ablamın bilgisayarı benimkinden daha yavaş baya ve o benimki ile aynı grafik ayarları ile onunki 40 fps falan alıyor benimki 18-30 arası :(
 
Kafana takma bence. Diğer oyunlarda durum nasıl?

Yok ya sallamiyorum, medium ayarlarda 60 fps falan aliyorum :) O da iyi, hem oyun daha yeni ya ondandir herhalde. Diger oyunlarda durum cok iyi bir sıkıntı yok ama bir sorum var. Fraps ile ilgili. Fraps haric tum recorderlarda bazi oyunlarimin gamasi kisik cekiliyor ve gercekten hicbir sey gozukmuyor. Bende sadece gamasinda sorun olan programlarimi fraps ile cekip boyle bir sorunla karsi karsiya kalmiyorum. Nese, sonra soyle bir durumla karsilastim. Bu olay bana kalirsa frapsten kaynaklaniyor. Olay su: Ayni bilgisayarda fraps ile video cekerken Karsilastirma yaptim. Windows 7'deyken kaydetme sirasinda 100 fps en az 60 fps ye kadar duserken, Windows 8.1 pro kullaniyorum su an, burada ise birak 100 fps yi 500 fps bile olsa 30 a indiriyor. Cok gicik gercekten. Uyumsuzluk falan mi var? Nedenini aciklarsaniz, nasil cozum olabilir anlatirsaniz cok mutlu olurum :) tesekkur ederim :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı