Sims 4 0xc00007b hatası

Imposing

Decapat
Daha fazla  
Steam yılbaşı indiriminden Sims 4 satın aldım. Açılmamakla ıssrar ediyor sürekli hata veriyor. Ne kadar forum varsa hepsinden yardım istedim ve bir yerden sonra cevap tekrarlamaya başladılar. Bu konulardan fazla bir şey anlamıyorum. Varsa tecrübeli ve müsait birisi cevabınızı bekliyorum.

Hocam diğer forumlarla beraber YouTube videolarındaki her şeyi yaptım. Fakat bir sonuç elde edemedim. Bana sesli olarak veya direkt TeamViewer üzerinden sorunuma yardımcı olacak birisi lazım.

TeamViewer istemek yerine neden yalnızca istenen raporu paylaşmayı denemiyorsunuz? Siz bir şey çıkaramayabilirsiniz fakat biz o rapordan bir şeyler çıkarabiliriz.

TeamViewer istemek yerine neden yalnızca istenen raporu paylaşmayı denemiyorsunuz? Siz bir şey çıkaramayabilirsiniz fakat biz o rapordan bir şeyler çıkarabiliriz.

Hocam Process Monitor Technopat videosunu izledim her şeyi adım adım eksiksiz yaptım. Ama beyaz sayfa dışında bana bir şey göstermedi. ignoproxy64.exe ve TS4_X64.exe başlığı altında 0xc000007b hatası alıyorum.

Peki doğru bir biçimde filtreleme yaptığınıza emin misiniz? Oyun çöküyorsa ek olarak satın aldığınız platform log dosyaları oluşturur, özellikle de Steam. Oluşan log dosyaları varsa paylaşın ve doğru exe dosyasının adının raporunu aldığınızdan emin olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı