Sims 4 oyunu çeşitlendirmek için ne yapılabilir?

GOLDYCK

Decapat
Daha fazla  
Son 1 aydır aktif şekilde Sims 4 oynuyorum. Oldukça fazla mod indirip yükledim ki oyun çeşitlensin isteğimden. Bunun yanında işe gidebileceğimiz bir dlc satın aldım ancak fiyatları oldukça pahalı ve bu fiyatları bir anda ödemek oldukça tuzlu. Oyunu çeşitlendirmek için ne yapabilirim?

Bu virüs bulaştırır mı veya nasıl yapcağıma dair bir rehber var mı?

Yok denecek kadar az

@OttoSlayer
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Pek anlaşılır değil ne anlatmak istiyor?

Sims 4'ü zamanında para vererek almıştım. Severek dlc olmadan uzun bir süre oynadım lakin bir süre sonra baydı. Modlar ile bir süre de oyunu çeşitlendirerek ömrünü uzatsam da nafile. Dlc fiyatları ülkemizde oldukça pahalı. Ve bu da oyuncuları korsana itiyor. Bugün dlcleri kurabileceğimizi iddia eden bir program buldum. "Zlorigin" Videolu bir anlatımı var. Ancak sitesi ve uygulamanın genel yapısı beni çok scam düşüncesine soktu. Sizce bu uygulamaya güvenip dlc kurmalı mıyım? Altta detaylı bir videosu var.

Pek anlaşılır değil ne anlatmak istiyor?

Sims 4'ü zamanında para vererek almıştım. Severek DLC olmadan uzun bir süre oynadım lakin bir süre sonra baydı. Modlar ile bir süre de oyunu çeşitlendirerek ömrünü uzatsam da nafile. DLC fiyatları ülkemizde oldukça pahalı. Ve bu da oyuncuları korsana itiyor. Bugün DLC'leri kurabileceğimizi iddia eden bir program buldum. "Zlorigin" Videolu bir anlatımı var. Ancak sitesi ve uygulamanın genel yapısı beni çok scam düşüncesine soktu. Sizce bu uygulamaya güvenip DLC kurmalı mıyım? Altta detaylı bir videosu var.

Zlorigin hakkında bilgisi olan varsa lütfen buraya yazabilir mi? Bilgilenmiş oluruz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı