Sims 4 Yolda

Bu oyunu oynamayı düşünüyor musunuz ?

  • Hayır.

    Oy: 1 11,1%
  • Hayır, kız oyunu zaten.

    Oy: 0 0,0%
  • Evet.

    Oy: 8 88,9%

  • Oy verenlerin toplamı
    9

G_Theill

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2014
Mesajlar
348
Yer
Dragos
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektrik - Elektronik Mühendisi
EA ön satışları başlattı, Sims'in yeni serisi yolda. İlk oyunu çıktığında devrim yaratan bu oyun hakkında görüşleriniz nelerdir, oynamayı düşünür müsünüz ?

Ben kendi adıma DLC'lere sarmadan tüm çıkan Sims oyunlarına bir göz atmışımdır. İnşaat aşaması her zaman güzel gelmiştir bana, biraz yaratıcılık kırıntıları gösterilebilen bir oyun olmuştur hep.

Official Gameplay Trailer
 
Bu tarz oyunları sevdiğim için oynarım. :D Teyzemin Casper Laptopu'na Sims 3 yüklemiştim her oraya gittiğimde açıyordum 5 dakika oynuyordum ısınıp kapanıyordu. Ben de buz dolabında bekletip tekrar açıp oynuyordum :D.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir türlü orijinal satın alamadığım oyundur kendisi. Ama bu sefer kararlıyım Gta 5 gibi bunu da alacağım. Complate edition olmasa bile tek paketini bir şekilde alacağım oyunun trailer'ı zaten kalitesini belli ediyor. Takılmalar ve kasmalar olmadığı sürece oyun hep favorim olmuştur Sims serisi. :) :) Tavsiye ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı