Sims4 için 8-12 bin TL sistem önerisi

berkmelike58

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar ile aram çok iyi değil, eşim Sims4 genelde çok severek oynuyor. Tüm DLC paketleri mevcut olacak en rahat hangi sistemi alabiliriz ve diz üstümü tavsiyenizdir masaüstü mü? Bütçe 8-12 bin şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar ile aram çok iyi değil, eşim Sims4 genelde çok severek oynuyor. Tüm DLC paketleri mevcut olacak en rahat hangi sistemi alabiliriz ve diz üstümü tavsiyenizdir masaüstü mü? Bütçe 8-12 bin şimdiden çok teşekkürler.

Hocam Sims 4 için bu fiyata gerek yok ama illa istiyorum derseniz RX6500 i3 10100F.

Bu sistem de fena değil illa o fiyatı vereceğim derseniz, kasa stoğu bitmiş kasayı değiştirirseniz 11 bin civarı yapıyor özelleştirebiliyorsunuz, belki kasa stoku düzelirse 10 k ya da düşebilir.

Bu sistem de fena değil illa o fiyatı vereceğim derseniz, kasa stoku bitmiş kasayı değiştirirseniz 11 bin civarı yapıyor özelleştirebiliyorsunuz, belki kasa stoku düzelirse 10 k ya da düşebilir.

3050 parasını hak eden bir kart değil, şu sistem daha iyi olur.

çok teşekkürler hocam, aslında sadece sims4 değil cyber, gta5, pubg tarzı oyunlar içinde kullnacağım home office çalıştığım içinde işler içinde kullanılacak tavsiye ettiğiniz ürün bunlar için yeterli sanırım, ürünü özelliştirdim 16 gb ram sadece değişilik sağladım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı