Sims4 için 8-12 bin TL sistem önerisi

Çok teşekkürler hocam, aslında sadece Sims4 değil cyber, GTA 5, PUBG tarzı oyunlar içinde kullnacağım Home Office çalıştığım içinde işler içinde kullanılacak tavsiye ettiğiniz ürün bunlar için yeterli sanırım, ürünü özelliştirdim 16 GB RAM sadece değişilik sağladım.

Hocam o sistem alınmaz, eğer bütçe varsa benim attığım sisteme yönelin.

çok teşekkürler hocam, aslında sadece sims4 değil cyber, gta5, pubg tarzı oyunlar içinde kullnacağım home office çalıştığım içinde işler içinde kullanılacak tavsiye ettiğiniz ürün bunlar için yeterli sanırım, ürünü özelliştirdim 16 gb ram sadece değişilik sağladım
Güzel bir GTX1650 sistem bulabilirsiniz bu fiyata. Açmadığı oyun yoktur 1650'nin.

Çok teşekkürler hocam, aslında sadece Sims4 değil cyber, GTA 5, PUBG tarzı oyunlar içinde kullnacağım Home Office çalıştığım içinde işler içinde kullanılacak tavsiye ettiğiniz ürün bunlar için yeterli sanırım, ürünü özelliştirdim 16 GB RAM sadece değişilik sağladım.

İşinizi görecektir Cyberpunk için garanti veremem.

Hocam o sistem alınmaz, eğer bütçe varsa benim attığım sisteme yönelin.

2 yıl boyunca 1650 ve 1660 kullanan bir kişi olarak RTX ile arasında çok az bir fark olduğunu söyleyebilirim. eğer rtx e overclock yaptırmassan gtx 1650-1660 la yakın fps değerleri vermekte tabi overclock yaptırırsan 30-40 fps fark eder ama yaptırmazsan 20 fpsden fazla fark göremezsin

İşinizi görecektir Cyberpunk için garanti veremem.

2 yıl boyunca 1650 ve 1660 kullanan bir kişi olarak RTX ile arasında çok az bir fark olduğunu söyleyebilirim. Eğer RTX'e overclock yaptırmazsan GTX 1650-1660 la yakın FPS değerleri vermekte tabii overclock yaptırırsan 30-40 FPS fark eder ama yaptırmazsan 20 FPS'den fazla fark göremezsin.

RX 6600'lü sistem attım ben zaten, 1650 CP2077'de yetersiz.

Merhaba arkadaşlar, bilgisayar ile aram çok iyi değil, eşim Sims4 genelde çok severek oynuyor. Tüm DLC paketleri mevcut olacak en rahat hangi sistemi alabiliriz ve diz üstümü tavsiyenizdir masaüstü mü? Bütçe 8-12 bin şimdiden çok teşekkürler.

2. el alabilirsiniz sırf Sims4 bir yerden sonra sıkabilir sizi hem farklı oyunda oynamak isteyebilirsiniz 10 bin liraya RTX 2060'lı bilgisayar bulabilirsiniz.

2. el alabilirsiniz sırf Sims4 bir yerden sonra sıkabilir sizi hem farklı oyunda oynamak isteyebilirsiniz 10 bin liraya RTX 2060'lı bilgisayar bulabilirsiniz.

İkinci el sistemler %80 mining çıkma olasılığı var hocam bunu da anlayamazsın ilerleyen zamanlarda anlarsın onda da iş işten geçmiş olur.

RX 6600'lü sistem attım ben zaten, 1650 CP2077'de yetersiz.

RX6600 de :D 50 FPS oynatıyor hocam pek bir şey yok yani. ortalaması 30

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı