Simsimi nedir?

Arkadaşlar nisan ayında haberlere çıktı tekrardan bu uygulama nedir ne işe yarıyor sizce?
"SimiSimi" bir sohbet robotu ve yapay zeka uygulamasıdır. Kullanıcılar, SimiSimi ile metin tabanlı bir sohbet yapabilirler. SimiSimi, kullanıcıların yazdıklarına yanıt verir ve genellikle eğlenceli ve bazen de absürt cevaplar verir. Kullanıcılar, SimiSimi ile genellikle rastgele konular hakkında sohbet ederler, ona sorular sorarlar veya basit oyunlar oynarlar.

En son yüklediğimde kullanıcılarla mesajlaşma özelliği gelmiş. Ben kullanıcıların yaptığı botlar sanıp küfür etmiştim. Adam "Sen kimsin, senden şikayetçi olacağım" dediğinde anladım olayı.

Siz diyince küçüklüğüm canlandı ozaman çok pis küfür ediyordum :D Biraz araştırma yaptım internette sizi izliyor filan deniyorda hatta ve hatta ölüm tehdit attığı bile oluyomuş.Ben pek inanmıyorum.Önceden anonim yani hesapsız şekilde sohbet edilen bir platform olup şimdi ise profil oluşturup simsimiye avatar yapar gibi kıyafet giydirme filanda gelmiş.Bana saçma geliyor açıkçası küçük çocuklar için psikolojik olarak tehlikeli olabilir.Düşünsenize 7 yaşındasınız ve size gece gelip seni yatağında *ldürcem filan diyor şuan hiç korkutucu gelmese bile küçük çocuklar etkilenebiliyor bundan.

En son yüklediğimde kullanıcılarla mesajlaşma özelliği gelmiş. Ben kullanıcıların yaptığı botlar sanıp küfür etmiştim. Adam "Sen kimsin, senden şikayetçi olacağım" dediğinde anladım olayı.
Eski sürümlerde sadece bot vardı benim bildiğim kadarıyla ve hesapsız anonim olarak konuşuyorduk şimdi evet gerçek insanlar çıkabiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı