Simtech km-1718 duvar tipi vantilatör alınır mı?

Hayırlı olsun hocam. Yakın zamanda başka gözüme bir şey çarpmaz ise düşünüyorum. Bazen ikinci el ve spot mağazaları önünden geçerken bakınıyorum temiz böyle bir cihaz. Yazları lazım ne olursa olsun.
Kesinlikle hocam, böyle pahalı bir zamanda hem estetik hem de fiyat olarak böyle bir ürün karşıma çıkınca pişman olma pahasına aldım. Şimdilik her şey yolunda :)

Abi serinlemek için birşey arıyorsan bundan bende var. Hem pilli hemde şarjlı. Üzerinde kademeleri var, istediğin hıza ayarlayabiliyorsun. Hem kendine hemde eşine alabilirsin. Ben son kademeye ayarlıyorum, çok güzel üflüyor.
images (5) (10).jpeg

Klima bize dokunduğu için 2 adet aldım birini salona birini odaya monte ettim serinletiyor klima performansı beklemeyin ayaklı vantilatörün duvar modeli daha sessiz geceleri kullanıyorum

Hocam üstünden 3 yıl geçmiş hala memnunmusun bende almayı düşünüyorum 2600 tl civarlarında fiyatları şuan
Kesinlikle hocam, böyle pahalı bir zamanda hem estetik hem de fiyat olarak böyle bir ürün karşıma çıkınca pişman olma pahasına aldım. Şimdilik her şey yolunda :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı