Simulator oyun önerisi

WXeray

Hectopat
Makaleler
1
Kendine bağlayan bir oyun arıyorum. Oynadığım Simulator oyunları;
ETS 2
İnternet kafe simulatör/ internet kafe Simulator 2
Farming Simulator 22.
Streamer Life Simulator.
House Flipper.
Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorum. Sıfırdan başlayıp gelişebileceğimiz oyunlar. Bunlar gibi oyun önerisi olan var mı?

Car Mechanic Simulator 2021 favori oyunlarımdan tavsiye ederim. Mekanik kısımlara çok ilginiz yoksa da car detailing Simulator'ü tavsiye ederim. Biraz troll ama dude Simulator 3 de var o da başta eğlenceli ama sonra çabuk sıkıyor.

Kendine bağlayan bir oyun arıyorum. Oynadığım Simulator oyunları;
ETS 2
İnternet kafe simulatör/ internet kafe Simulator 2
Farming Simulator 22.
Streamer Life Simulator.
House Flipper.
Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorum. Sıfırdan başlayıp gelişebileceğimiz oyunlar. Bunlar gibi oyun önerisi olan var mı?

Car For Sale Simulator
Ranch Simulator
Ludus
Border Officer
Dating Simulator
Cafe Owner Simulator
Mother Simulator

Son düzenleme:
PC Building Simulator.

Yazmayı unutmuşum. :D 2 oyununu da saatlerce oynadım sıkmaya başladı.

Car for sale Simulator.
Ranch Simulator.
Ludus.
Border officer.
Dating Simulator.
Cafe owner Simulator.
Mother Simulator.

Ranch Simulator çok ilgimi çekiyor ama tek başıma oynayabilir miyim bilmiyorum. Pek fazla arkadaşım yok maalesef. :) sizce tecrübeniz varsa tek başıma oynayabilir miyim? Zorlamaz mı?

Simulator çok ilgimi çekiyor ama tek başıma oynayabilir miyim bilmiyorum. Pek fazla arkadaşım yok maalesef. :) sizce tecrübeniz varsa tek başıma oynayabilir miyim? Zorlamaz mı?
Oynamadım tecrübem yok ancak bence zorlamaz. Oynarsınız gayette. Sadece multiplayer için tasarlanan bir oyun değil. Arkadaşlarla daha fazla sarabilir sadece. Hocam yayıncıları vs. İzliyorsanız DC gruplarına dahil olup kafanıza göre birilerini bulabilirsiniz. İyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı