Simultranslate kullanılır mı?

Yani MORT'un editlenmiş halini 150 TL'Ye satıyor dogru mu anladım? Sıfırdan kendisi yazmadıgı için hırsızlıga girebilir. Artık bu iş MORT yapımcısıyla kendisi arasında devam edecek bir süreç olacaktır.
Evet vibecoding yapıyor biraz değiştiriyor parayla satıyor. MORT açık kaynak kodlu bir yazılım isteyen kullanabiliyor. Bu yüzden yapabiliyorlar.

Ben aldım, uygulama çalışıyor ama yavaş çalışıyor maalesef. Altyazılara genel anlamda hiçbir şekilde yetişemiyor. Çok geç geliyor çeviriler. Uygulamadan NVIDIA GPU diye bir özellik var ben o özelliği kapatıp kullanıyorum AMD GPU kullanmam dolayı. Yavaş çalışmasının bununla alakası var mıdır emin değilim.

Ben de satın aldıktan sonra karşıma çıkan videolar sayesinde uygulamanın çalıntı olduğunu öğrendim maalesef. En başında bilseydim orijinal yapımcının Udemy kursunu satın alırdım sadece. Neyse 150 TL sigara parası olsun yapan elemana yapacak bir şey yok.

Uygulama başkasına ait koypasini yaptığı için geliştirme yapmasını bilmiyor.

Anladım ama MORT programından çalıntı oldugun kanıtlamazsanız sizi dava bile edebilirler. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.
Merak etmeyin bir sürü kanıt var. Eski facebook postlarının hepsinin ekran görüntüsünü aldık. Biz paylaşınca sildi postları yorumları ama :D😁

Böyle bir kanun yok bu arada. İsteyen istediğini der marka sahibine kanıtlamak düşer.

Ben biraz araştırdımda insanlar morttan çok daha iyi hızlı ve doğru çevirdini söylediler ben onların yalancısıyım doğru mu?

Açık kaynak kodu olduğundan bana özelden o RAR'ı atabilir misiniz?

Maalesef atamam çünkü derse uye değilim şu an internette dolaşan şeyler bu adamların programını alıp içini kırıp kendilerini benim gibi ayar yapıyor.

Maalesef atamam çünkü derse uye değilim şu an internette dolaşan şeyler bu adamların programını alıp içini kırıp kendilerini benim gibi ayar yapıyor.

Kanka ben öyle bir şey yapsam niye sana yazıp uğraşıyım üye olurum 250 TL ile kırarım niye başkasına minnet edeyim kendim kullanacağım bi test ediyim nasıl çalışıyor diye düşünmüştüm öyle şeyleri anlamam becermem zatende neyse, birileri bana anlattı kurulumu bile kafamı karıştırdı şahsen. Uygulama güncelleme olarak sürekli rarmı indirmemiz gerekiyor yoksa 1 kere EXE dosyasını indirsek o uygulamadan hep güncelleme gelecek mi onu merak ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı