Sinan Oğan Erdoğan'ı destekleme kararı aldı

HDP'nin Diyarbakırda köylerdeki okullarda silahla Kemale bastırması gibi mi anlayamadım?
Güzel iddia(!). Sağlam bir kaynak var mı? Senin yerine cevaplayım: HAYIR! Ya Allah aşkına CHP fetöcü diyen AKP'li arkadaşlar dönün bakın bi ittifakınızdaki HÜDAPAR Hizbullah ve PKK hakkında ne diyor?

Güzel iddia(!). Sağlam bir kaynak var mı? Senin yerine cevaplayım: HAYIR! Ya Allah aşkına CHP fetöcü diyen AKP'li arkadaşlar dönün bakın bi ittifakınızdaki HÜDAPAR Hizbullah ve PKK hakkında ne diyor?
Yok abi bir akıllı bunlar zaten resmi evrak yok ama bunlar gene de haklı.

Bence Oğan'ı dinlemez destekçileri artık, direkt KK'ye basar geneli. Ki o seçimde daha itirazlar gösterilmemişti. Bence kazanacağız, kaybedersek de küçük bir farkla ve bu farkı da Türk kadınlarının saçları, özgürlüğümüz ve Kürdistan ile ödeyeceğiz (kafiye bulamadım)

Demokrasi safsatadır. Çoğunluk safsatası.

Bir daha ki seçimde Erdoğan ve kılıçdaroğlu tahminimce olmayak (Erdoğan kendi açıkladı, kk de 12. yenilgiden sonra daha aday olmaz herhalde) işte o sefer merak ediyorum sonuçları.
Erdoğan bu seçimi anayasayı çiğneyerek katıldı zaten, Erdoğan'ın üstünde biri olması lazımdı normalde.

@İmamic bence olmayacağım dediyse direkt seçim olmayacağındandır, yoksa ikisinde de koltuk sevdası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…