yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.813 Çözümler 9 Yer İstanbul 7 Mayıs 2025 #11 Bir süre dizlerinizin üzerinde çekin. Gücünüz arttıkça çekebileceksiniz.
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 7 Mayıs 2025 #12 Benjamin the Ferel dedi: İnternette şınav çekmenize adım adım yardımcı olacak videolar, fotoğraflar var. Kendinizi zorlamayın küçükten başlayın. Biraz da kilo alın. Kiloyu da çok yağlı yiyeceklerle almayın tabii. Genişletmek için tıkla... Bence alabilir bu boy kütledeki adamı anca dirty bulk kurtarır hocam. Şu andan itibaren amacı kalori alımını arttırıp kas kazanması gerekli.
Benjamin the Ferel dedi: İnternette şınav çekmenize adım adım yardımcı olacak videolar, fotoğraflar var. Kendinizi zorlamayın küçükten başlayın. Biraz da kilo alın. Kiloyu da çok yağlı yiyeceklerle almayın tabii. Genişletmek için tıkla... Bence alabilir bu boy kütledeki adamı anca dirty bulk kurtarır hocam. Şu andan itibaren amacı kalori alımını arttırıp kas kazanması gerekli.
Dianauri Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #13 Önceden bende çekemezdim, diz üstü şınav çekmeye başladım. Bir süre sonra ilk şınavımı çektim, sonra sayı 40'a kadar çıktı.
Önceden bende çekemezdim, diz üstü şınav çekmeye başladım. Bir süre sonra ilk şınavımı çektim, sonra sayı 40'a kadar çıktı.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 7 Mayıs 2025 #14 Wplayer dedi: Bence alabilir bu boy kütledeki adamı anca dirty bulk kurtarır hocam. Genişletmek için tıkla... Evet doğru. Yine de çok yağlı yiyeceklerle kilo alırsa vücut düzensiz bir konuma geliyor. Bu aşamadan sonra spor yapılmazsa çok kötü gözükür.
Wplayer dedi: Bence alabilir bu boy kütledeki adamı anca dirty bulk kurtarır hocam. Genişletmek için tıkla... Evet doğru. Yine de çok yağlı yiyeceklerle kilo alırsa vücut düzensiz bir konuma geliyor. Bu aşamadan sonra spor yapılmazsa çok kötü gözükür.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 7 Mayıs 2025 #15 Kas kütlen çok az büyük ihtimalle 185 boy için 50 kilo inanılmaz düşük eğitmen ile spora başlasan iyi olur.
Kas kütlen çok az büyük ihtimalle 185 boy için 50 kilo inanılmaz düşük eğitmen ile spora başlasan iyi olur.