Şınav çekemiyorum

Önce @Kerem00'ın dediği gibi yapın. Ayriyeten kolları biraz sağlamlaştırmak lazım. 5KG Dambıl işinizi görür. Günde her kol için 200 tane yetecektir. Barfiks de işinize yarar kollar için.
5KG ağır gelecektir. O kollar şuan pamuk gibidir. 2KG işini görür.

Ben de çok zayıf olduğum halde hiç çekemiyorum, sanki kolumda o bölgede kas olması gereken yer boş gibi. Oysa yapılı olarak zayıfım yani çırpı değilim, gel gör üstümde ağırlık olmamasına rağmen, sağlıksız derece zayıf olmamama rağmen bir kere bile şınav çekemiyorum.

Şınav forumunu yaklaman için yanlış yapa yapa doğru formu yakalaman gerekiyor her gün zorlayarak gücünü kazanacaksın doğru form karşıya bakarak göğüs, bel, sırt, popo orantısını bozmadan olur. Güç kazanman gerekiyor çünkü kendini kaldıracak gücün yok.

Şu an hamsın biraz büyük ihtimalle. Arkadaşların önerdiği gibi ilk başta dizin üstünde çekilen şınavla başla. Normal şınava geçtiğinde kolların dik ve omuza paralel olduğu nizami biçimde zorlanabilirsin. Hareketi kolaylaştırmak için kollarını biraz daha geniş açıp şınav çekebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı