Sınav günü ne yapmalı?

Bol bol deneme çözün bu hafta, başka yapabileceğiniz bir şey yok artık.

Ben de sınava gireceğim, bunlar zaten bildiğimiz şeyler. Yani yazdıklarınızı okuduktan sonra etkilenmedim veya strese girmedim. Ama arkadaşta aynı durum geçerli olmayabilir, bunu yazarken düşünseydiniz keşke ama doğruları tükürmüşsünüz. Doğru söze ne hacet.

@429905 başarılar bu arada.

Saçma bir sınav için strese girme kardeşim geçen gün benim de ehliyet sınavım vardı orada kim varsa hep kaldılar ben ise hiç stres yapmadım hatta umursamadım normalde de arabayı nasıl kullanıyorsam öyle kullandım ve o kadar rahattım ki geçtim. Bir tane bile hata yapmadım rahat ol sanki senelerdir soru çözüyormuş gibi çöz ama hızlı ol. Hiç kafana takma o sınav senin hayatını değil bölümünü belirler sadece.

Sabah mehter marşı dinle 400+ garanti.

Ne alaka? Affedersin bu çocuk onların köpeği mi? Sınav hayatını falan belirlemez. Sadece hayallerine 1 adım yaklaşanı sağlar. İyi de geçse kötü de geçse sınavdan sonra rahatlayacağını düşün.

Enstrümantal müzik dinleyebilirsiniz. Ben genelde solo piano parçalarını seviyorum. Benim playlistime göz atabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Nodame Cantabile isimli animeden etkilendiğim senfoniler. Gerçekten etkileyiciler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…