Sınav günü ne yapmalı?

Belki hızlı bir duş olabilir, genellikle kahvaltıda yediğin şeyleri ye -farklı şeyler yememeye çalış, sıradan bir günmüş gibi. Son notlara falan da bakma, kafanı iyice boşaltmaya çalış. Sınavdan önce tuvaletini yap, su dışında çok sıvı tüketme. Suyu da abartma, sınavda seni rahatsız etmesin. Ve en önemlisi sınav yerine erkenden git. Ben sınıfa girdiğimde gözetmen bile henüz gelmemişti. Orada oturup kendini sınava hazırlayabilirsin.

Normal bir güne uyanır gibi uyan, kahvaltını yapıp günlük elbiselerini giyinip çık yola. Kafanı karıştıracak (telefon vs.) cihazlara gün içinde dokunma. Mümkünse Technopat'a bile girme. Sınav günleri arasında da buna uy. Yoksa başın çok ağrır.

Ben sınıfa girdiğimde gözetmen bile henüz gelmemişti. Orada oturup kendini sınava hazırlayabilirsin.

Hocam bu güvenlik kapısından geçtiğimde beynimden her şey silinecekmiş gibi geliyor :D

İstedigim netlerde degilim onun pismanligi var icimde.

Ben istediğim netlerdeyim ama sınavda denemelerden düşük geliyor çünkü özgün sorular yanıltıcı oluyor ve bildiğin bir konudan bile net kaçırtıyor.

Geçen sene denemeye girer gibi girdim. Heyecan kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım. Aynı sakinliği tutturabilirseniz rahat olursunuz, bildiğinizi unutmazsınız. Bu sene de aynı şekilde gireceğim. Gerginlikten çok sıkıntı bastı artık.

Geçen sene denemeye girer gibi girdim. Heyecan kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım. Aynı sakinliği tutturabilirseniz rahat olursunuz, bildiğinizi unutmazsınız. Bu sene de aynı şekilde gireceğim. Gerginlikten çok sıkıntı bastı artık.

Son günlerde bende aynı şeyi yaşıyorum herkes stres yapıyor ben yapmazsam iyi olur diye farklı olmaya çalışıyorum ama daha da kötü oluyor sonuna kadar stres yapıp harıl harıl çalışsam falan diye geçiriyorum aklımdam bir türlü odaklanamıyorum. 1 2 haftadır asıl yapmak istediklerimden çok uzaklaştım şu 1 haftaya sığdırmaya çalışacağım.

@429905 hocam şimdi aklıma geldi. Sınav hakkında motivasyon ve tahmin konusu hazırladım. 17 Haziran 00.00'da otomatik olarak kendini paylaşacak. Haberin olsun, o konumu da okumanı tavsiye ederim.

1655052896096.png

Son günlerde bende aynı şeyi yaşıyorum herkes stres yapıyor ben yapmazsam iyi olur diye farklı olmaya çalışıyorum ama daha da kötü oluyor sonuna kadar stres yapıp harıl harıl çalışsam falan diye geçiriyorum aklımdam bir türlü odaklanamıyorum. 1 2 haftadır asıl yapmak istediklerimden çok uzaklaştım şu 1 haftaya sığdırmaya çalışacağım.
Stres yaparsanız her şey daha kötü olacak. Zaten potansiyeliniz yoksa veya yeterince öğrenememişseniz bir haftada öğrenemezsiniz. O yüzden saldım ben, geçen seneye göre kat kat daha iyiyim istediğim dereceyi yapamasam da olur her türlü istediğim bölüme girerim zaten. Takılmayın bu kadar, kendinize yazık edersiniz.

Stres yaparsanız her şey daha kötü olacak. Zaten potansiyeliniz yoksa veya yeterince öğrenememişseniz bir haftada öğrenemezsiniz. O yüzden saldım ben, geçen seneye göre kat kat daha iyiyim istediğim dereceyi yapamasam da olur her türlü istediğim bölüme girerim zaten. Takılmayın bu kadar, kendinize yazık edersiniz.

Çok hızlı unuttuğumu düşünüyorum hocam daha yenilerde bitirdiğim konulardan bile kolay soruları kaçırıyorum benim de en korktuğum olay bu zaten zor sorulara alıştıktan sonra basit sorularda takılıyorum. Yeterince öğrendiğimi düşünüyorum çözmediğim kaynak soru kalmadı çözümlü çözümsüz ne varsa bakmaya çalıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı