Sınav Kolejinde mont yasağı var

İçlik gibi şeyler giyebilirsiniz. Mont giymek istiyorsanızda özel olduğunu unutmayın ama ailenizin görüşmesiyle belki olur.

Parası olmayan devlete gönderiyor zaten çocuğunu.
İlginç bir yaklaşım. Burslu okuyabilir. Türkiye'deki özel okulların yaklaşık %60-70'i kısmi veya az burslu.

Bkz: Özel Okullarda Burs Uygulamasý

Okul formasının içine içlik gibi bir şeyler giymeyi deneyin

Yani kış ayında mont alamayacak kadar fakir olan biri zaten karnını doyuramıyordur o kişinin sınıf farkı hissetmesinden daha büyük problemleri vardır inanılmaz saçma.
Mont alamayacak maddi durum değil mevzu. Mont veya giysinin yaratacağı sınıfsal farkı önlemek amacıyla bu uygulama var. Örneğin pahalı bir markanın montunu giyenle ucuz marka mont giyenin ayrımı olmaması için. Tabii yine de savunmadığım bir yönetmelik sadece uygulamayı açıklayayım dedim zira kimse anlaması gerekeni anlamamış.

1 sene gidemedim bazı nedenlerden dolayı yani atılırsam açığa geçmek zorunda kalırım başka iyi okulda yok çevrede.

Biriyle kavga etmediğin sürece, ailenin gelmesiyle her mesele çözülür, çok takma kafana. Velin gelsin hafta içi konuşsun çözülür probleminç.

İlginç bir yaklaşım. Burslu okuyabilir. Türkiye'deki özel okulların yaklaşık %60-70'i kısmı veya az burslu.

Bkz: Özel Okullarda Burs Uygulamasý

Koca okulda 10'da 1, o kotayı da zorladıkça zorluyorlar. Ticarethane para kazanacak, öğretmenler asgari ücret veya altında çalışacak, ondan sonra komünizm esintileri ile çiçekler böcekler falan fistan.

90'lar da da özel okul burslu-paralı farkı çok barizdi, değişen tek şey uçurumun artması. Uçurum artınca yalandan okul içinde tek tipçilik oynamak da durumu kurtarmıyor yalnız.

size hitaben söylemedim zaten anladım anatmak istediğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…