Sınav notlarım nasıl?

Hocam benim göremediğim bir abi vardı biz 8ken o 12ydi. Ortalaması 98 diye 139. luktan 183. lüğe düştüğü için istediği yeri tutturamadı.

Yurtta etüt yapılmıyor mu? Telefonla da pek ilgisi yok bence zaten, 9'da dersler tekrar hep. Ben sınavdan önceki gün çalışıp 90.50 ortalamayla kapattım.

Yapılıyor hocam 2 saat etüt o etütleri astığım için oldu zaten.

Senin hedefin ne peki.

Şu an yapay zeka mühendisliği ama bir üniversite hedefim yok şu an.

Ortaokul değil burası zor olacak elbet üniversite daha da zor olacak alışırsın yüksek tutmak istiyorsan çalış istemiyorsan çalışma bu kadar basit.

Şu an yapay zeka mühendisliği ama bir üniversite hedefim yok şu an.

Eğer öyle ilk 1000e falan oynuyorsan şu an şu konuşmayı yapmak yerine ders çalışıp notlarını yükseltmeye oynaman lazım ama aşırı kasmayacaksan önemli değil senin verdiğin örnek fazla ekstrem ben biraz daha gerideki sıralar için konuştum ama 1 sıra ile bile kaybedebilirsin olmaz diye bir şey yok.

Etüt de varmış zaten bence sınavdan 2-3 gün önce konuları bitir özet de çıkar. Ben sınavdan önce A4 hazırladım bütün önemli veya çıkacağını düşündüğüm yerleri yazdım sınavdan hemen önce tekrar ettim. Etüte gitmiyor musun yoksa etütte telefonla mı oynuyorsun? Bizde etüt zorunlu ama bazı hocalar telefondan oyun oynasan bile umursamıyor.

Müfredat aynı mı kaldı ilk sınavlar da matematik mantıkla falan başlıyordu 9 da benim dönemim de o yüzden sıkma canını kimyanın 9'u ilk dönem ezber iyi calıs son gün olsa dahi 90 üstü alabilirsin aynı şekilde biyolojide kimya da video izlemene gerek yok fen lisesi kimya kitapları genelde iyi oluyor oradan calıs sorun yok yolun başındasın daha ve halledersin de sözlülerle birlikte o notlar yükselir merak etme kendini salma elinden geleni yap bir kere sadece salmanla kaynaklı bir durum değil liseye gectin dersler daha ağır bunun asıl şokunu fizik coğrafya ve 2. matematik sınavında yaşarsın zaten gerektiğinde eğlen calısman gerektiği yerde calısman lazım yeni ortam yeni bir düzey hatanı erken bulmuşsun zaten elinden geldiğince derslere katılmaya calıs ki hocalar seni bilsin fikrin olmasa dahi hocam şu kısmı anlatır mısınız de bir şekilde hocalara kendini göster göster ki sözlülerle hallet dersleri daha 2. sınavlar var ve düzeltilmeyecek bir durum da değilsin merak etme son gün calısmayla lise de fizik coğrafya ve matematikte ortaokulda ki gibi 80 100leri bekleme sınav takvimleri acıklanır acıklanmaz sınav moduna gir ve yurda gecince o gün calısmasan dahi defterini oku ders öncesi mutlaka bir göz gezdir konuya aşırı derece de faydasını görüceksin inan bana aklına takılan herhangi bir konu da soru sormaktan cekinme fen bilgisi öğretmenliği okuyorum yardımcı olmaya calısırım

Bizde de etüt zorunlu ama hocalara çaktırmadan çıkıyorduk bir arkadaşla da o arkadaş benden bir tık daha ezber yeteneği ve zekası iyi olduğu için o sınavlardan iyi aldı ben batırdım.

Bizde de etüt zorunlu ama hocalara çaktırmadan çıkıyorduk bir arkadaşla da o arkadaş benden bir tık daha ezber yeteneği ve zekası iyi olduğu için o sınavlardan iyi aldı ben batırdım.

Yani olay şöyleydi GS maçı olunca etüt olmuyor maç izleniyor vesaire biz de o sıra o arkadaşla yukarı çıktık falan işte sonra olm etütü asmak çok iyiymiş dedik her şey o zaman başladı.

Lisede bu kadar notları kafana takma geçecek kadar al. Zaten rezalet bir sistem içerisinde okuyoruz yarın ne olacağı belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…