Gerek yok, çocuk direkt uza lan diyecek, üstüne üstlük kızın dedikodusu çıkacak.Gidip konuşmayı denedin mi? İletişimi kestiysen geri düzeltmeye çalış.
Gerek yok, çocuk direkt uza lan diyecek, üstüne üstlük kızın dedikodusu çıkacak.Gidip konuşmayı denedin mi? İletişimi kestiysen geri düzeltmeye çalış.
Gidip konuşmayı denedin mi? İletişimi kestiysen geri düzeltmeye çalış.
Ben Lise 1'im daha, ya bilmiyorum bence en mantıklısı göz ardı etmek, fakat sürekli göz önünde olunca, ve hoca bile adını geçirince o da çok zor oluyor, derslerden geri kalmamaya bak, kendi kafanada inandır, çocukla barışsan bile, 2 gün aynı, 3.gün yine eski mevzulardan kavga edeceksiniz, fakat böyle olacağını o beynindeki %1'lik acaba?'ya inandırman lazım, o da demekle olmayan türden bir şey.
Vallahi eğer o elemanı kast ediyorsanız. Kendisi benimle konuşmayı kesti ve aylar sonra engelledi konuşmayı kestikten sonra. Yanıma gelme iyi olmaz kazanç yok vb demişti galiba, yalan olmasın hatırlamıyorum çok net.
Ha bu arada, bence şuan bu konu hakkında konuşmaya ve konuşturulmaya çok açık biri gibisin, okulda falan kimseye bu tarz bir şeyden bahsetme bence, çünkü bir bakmışsın 1 hafta sonra adını çıkarmışlar, durum iyice kötüye gider.Vallahi eğer o elemanı kast ediyorsanız. Kendisi benimle konuşmayı kesti ve aylar sonra engelledi konuşmayı kestikten sonra. Yanıma gelme iyi olmaz kazanç yok vb demişti galiba, yalan olmasın hatırlamıyorum çok net.
Maalesef ki haklı.Dediğim gibi işte yaşayıp isteyip yaşayamadıklarınız canınızı sıkıyor. Önünden geçerken sana günaydın bile dememesi canını sıkıyor. Koridorda yürürken selam bile vermemesi canını sıkıyor. Halbuki yanına gelip tüm gününün keyif seviyesini arttırabilir ama bakmadan geçip gidiyor. Bomboş kalıyorsun öyle.
Dediğim gibi işte yaşayıp isteyip yaşayamadıklarınız canınızı sıkıyor. Önünden geçerken sana günaydın bile dememesi canını sıkıyor. Koridorda yürürken selam bile vermemesi canını sıkıyor. Halbuki yanına gelip tüm gününün keyif seviyesini arttırabilir ama bakmadan geçip gidiyor. Bomboş kalıyorsun öyle.
Ha bu arada, bence şu an bu konu hakkında konuşmaya ve konuşturulmaya çok açık biri gibisin, okulda falan kimseye bu tarz bir şeyden bahsetme bence, çünkü bir bakmışsın 1 hafta sonra adını çıkarmışlar, durum iyice kötüye gider.
Maalesef ki haklı.
Vallahi eğer o elemanı kast ediyorsanız. Kendisi benimle konuşmayı kesti ve aylar sonra engelledi konuşmayı kestikten sonra. Yanıma gelme iyi olmaz kazanç yok vb demişti galiba, yalan olmasın hatırlamıyorum çok net.
Ya bakın bu konu haddime değil fakat ilaçları da bırakmalısınız, o ilaçlar en başında sizi kendi kendinize rahatsız hissettiriyor, " o insanlar ilaç içmeden gül gibi geçiniyolar, ben iki tane hapa bağlıyken bile mutlu olamıyorum" ayrıca çevrenizde bu tarz ilaçları kullanan çok insanda yoktur, yalnızda hissedersiniz kendinizi.Ben sene önce yalvarırken 'taam merhaba merhaba' olur başka da bekleme o da zorluyorsun diye demişti. KAhretsin.
Vallahi bizimle konuşan yok, konuşanlar da ders ders ders. Ders konuşmayı seviyorum, geleceğimi eleman değil derslerim kurtaracak. Ama ne kadar ilaçta içsek insan insandır.
Ben sene önce yalvarırken 'taam merhaba merhaba' olur başka da bekleme o da zorluyorsun diye demişti. Kahretsin.
Vallahi bizimle konuşan yok, konuşanlar da ders ders ders. Ders konuşmayı seviyorum, geleceğimi eleman değil derslerim kurtaracak. Ama ne kadar ilaçta içsek insan insandır.
Haklısınız hocam ama yalnızlığım yeni değil 5 senedir aynı mevzuat. Lise1de bir eleman ve bu konuda bahsettiğim eleman da lise3te arkadaşımdı. Kalanı beni arkadaş görüyor mu emin değilim.Sınav seneniz diye kendinizi kitaba gömmeyin. Arkadaşlarınız yoksa bir ortama girin, hiç arkadaşınız yok mu yaşadığınız bölgenin bir yerine gidin sahil gibi, kafe gibi, yüksek bir tepe gibi ve bir kahve alın keyif yapın. Bunun yararı olmayacağını düşünmeyin keyif yapmak cidden kafayı boşaltıyor enerji veriyor. Mesela yemekten sonra balkona çıkıp 10dk sessizliği dinleyebilirsin karanlıkta buda kafanı boşaltır. Sen yalnız kalmışsın bunu ya arkadaşla gidereceksin yada kendi kendine arkadaş olacaksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.