Sınav senesi nasıl kilo alınabilir?

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
6, 7 kiloya ihtiyacım var. Sınav senesi olduğu için zamanımın çoğu masa başında geçiyor.
Bu sürede hangi besinler ile daha rahat kilo alabilirim? Veyahut ne yememi önerirsiniz?

6, 7 kiloya ihtiyacım var. Sınav senesi olduğu için zamanımın çoğu masa başında geçiyor.
Bu sürede hangi besinler ile daha rahat kilo alabilirim? Veyahut ne yememi önerirsiniz?
Spor yapıyor musunuz? Eğer ki temiz besinler ile kilo almayı hedefliyorsanız kalıcı olucaktır klasik olarak çok yemek yiyin demek doğru bir tavsiye olmaz uzun yıllar zayıf kaldıysanız büyük ihtimalle kilo almanız zor olacaktır. Kusana kadar yemekte doğru değil kendinize zarar ve eğer ki kusma eylemi gerçekleşirse 3-4 gün iştah kapanır kilo verilir. Ramazan ayında kilo almak zordur günün çoğunu aç geçireceğinizi ve oruç tutacağınızı varsayarsam. Sabahları çok doğru bulmasam da ekmek arası 3-4 tane yumurta ile peynir zeytin yiyebilirsiniz öğlen yemeklerinde ya da akşam yemeklerinde kaliteli karbonhidrat almanız kilo almanızı kolaylaştırır Makarna Pilav vs yoğurt veya sıvı ile yemek tüketmeniz daha çok yemenize ve kilo almanıza yardım edecektir. Spor yaparsanız kilo almanız daha hızlı olur oturduğun yerde hep duracaksan büyük ihtimalle kilo alırsın. Mekik şınav dips plank dağ yürüyüşü vs basic calisthenics hareketleri ile bu süreci rahatlatırsınız ve gerçekten iyi bir vücuda sahip olursunuz fittnes evde yapılmasını çok önermiyorum ben yaptım sınav senesi ama doğru değil fittnes hantal işi boş adam işi ve bu sporda açı da çok önemli ilk defa yapılıcaksa ev doğru yer değil. Kısacası temiz yiyin ve yiyebileceğiniz şeyleri yiyin yemekten önce su tüketmeyin kendinizi tıkamayın.

Spor yapıyor musunuz? Eğer ki temiz besinler ile kilo almayı hedefliyorsanız kalıcı olacaktır klasik olarak çok yemek yiyin demek doğru bir tavsiye olmaz uzun yıllar zayıf kaldıysanız büyük ihtimalle kilo almanız zor olacaktır. Kusana kadar yemekte doğru değil kendinize zarar ve eğer ki kusma eylemi gerçekleşirse 3-4 gün iştah kapanır kilo verilir. Ramazan ayında kilo almak zordur günün çoğunu aç geçireceğinizi ve oruç tutacağınızı varsayarsam. Sabahları çok doğru bulmasam da ekmek arası 3-4 tane yumurta ile peynir zeytin yiyebilirsiniz öğlen yemeklerinde ya da akşam yemeklerinde kaliteli karbonhidrat almanız kilo almanızı kolaylaştırır Makarna Pilav vs yoğurt veya sıvı ile yemek tüketmeniz daha çok yemenize ve kilo almanıza yardım edecektir. Spor yaparsanız kilo almanız daha hızlı olur oturduğun yerde hep duracaksan büyük ihtimalle kilo alırsın. Mekik şınav dips plank dağ yürüyüşü vs Basic calisthenics hareketleri ile bu süreci rahatlatırsınız ve gerçekten iyi bir vücuda sahip olursunuz fittnes evde yapılmasını çok önermiyorum ben yaptım sınav senesi ama doğru değil fittnes hantal işi boş adam işi ve bu sporda açı da çok önemli ilk defa yapılacaksa ev doğru yer değil. Kısacası temiz yiyin ve yiyebileceğiniz şeyleri yiyin yemekten önce su tüketmeyin kendinizi tıkamayın.

Bol bol su içmeye çalışıyorum bu aralar. Kolay kilo alabiliyorum ama kolayda verebiliyorum diyebilirim. Uzun süredir zayıf gibiyim diyebilirim. Günlük sınav ve dumbell ile hareketler yapıyorum ara sıra. Daha fazlasını yapmıyorum. Onun dışında ne yapabilirim?

Bol bol su içmeye çalışıyorum bu aralar. Kolay kilo alabiliyorum ama kolayda verebiliyorum diyebilirim. Uzun süredir zayıf gibiyim diyebilirim. Günlük sınav ve dumbell ile hareketler yapıyorum ara sıra. Daha fazlasını yapmıyorum. Onun dışında ne yapabilirim?
Ben kilo verdiğim zaman hızlı aldım maalesef vücut uzun süreler zayıf ya da kilolu olmaya alışkın olduğunda verseniz veya alsanız bile eski haline dönmesi çok uzun sürmüyor beslenmeyi bozarsanız.Ne gibi hareketler yapıyorsunuz elinizde kaç kilo dumebell var
Calisthenics olarak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu arkadaşın programını beğeniyorum kısa ve öz fitness yaptığım zamanlar ayılmak için ve esneklik için bu programı yapardım 1 set sabahları kendime göre zamanla biraz değiştirmiştim hala yaparım arada bir.

LoL'e başlayalı 50 kilodan 61 kiloya kadar çıktım. 2-2.5 ayda 😎
Oruç bitince kilo al oruç zamanında zor.
Tebrikler dışarıda nefes almaya başladıktan sonra ödemi atar eski kilolarınıza yaklaşırsınız. Maalesef kalıcı olmuyor böyle kilo alımları sürdürülebilir ise fakat mentaliniz ne kadar izin verir bilmiyorum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı