Sınav senesi Skyrim oynanır mı?

Makaleler
1
Sabahları ders çalışıyorum çok erken saatlerden öğlene kadar ortalama. Öğleden sonra ise boş oluyorum. Maximum yemek yiyip telefonda takılıyorum. Ben de hiç oynamadığım için Skyrim kuruyorum cihaza, sizce kontrollü olduktan sonra oynanır mı?

@333365 Hocam internette ve özelikle ekşi sözlük'de oyunun başlığında yazılanlar korkuttu. Evli barklı adam karısıı bu oyun için boşarmış, eğitim hayatını bitirirmiş gibi gibi. Ben de oyunlarla çok aram olmadığı için böyle bir oynayayım dedim.

@333365 Hocam internette ve özelikle ekşi sözlük'de oyunun başlığında yazılanlar korkuttu. Evli barklı adam karısıı bu oyun için boşarmış, eğitim hayatını bitirirmiş gibi gibi. Ben de oyunlarla çok aram olmadığı için böyle bir oynayayım dedim.
Evet oyun çok güzel ve içine çeken bir oyun olabilir ama kendine sınır belirledikten sonra rahatça oynayabilirsin.

Ders çalışırken aklın hep orada olacaksa sıkıntı yaratabilir. Ders zamanı ders oyun zamanı oyun yapıcaksan sıkıntı olmaz 😄

Alduin’i yenmek TYT Matematikten daha zor.
Fare yok Touchpad ile oynayacagim yene bilir miyim Alduin'i :D Zaten rekabetci oynamayacagim kafama gore takilacagim karakter bile kasmam yok buyucu gitmek yok okcu gitmek vs...

Ders çalışırken aklın hep orada olacaksa sıkıntı yaratabilir. Ders zamanı ders oyun zamanı oyun yapıcaksan sıkıntı olmaz 😄
Hocam 15-16 saat ders calisacak kadar disiplinli degilim. Sabah saatlerinden ogleden sonraya kadar 5-6 saat calisiyorum aksama kadar ise bombos takiliyorum. Notlarimi tekrar etsem bile yine zamanimi oldurecek bir seyler ariyorum.

Benimde sınav senem ama bi hata ettim ve pc aldım...

Fallouttan çıktım cyberpunka oradan rdr 2 ye oradan gta 5 e 😬😬😬 6 ay kaldı eğer zamanımı düzgün kullanırsam şansım var... Hadi bakalım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı