Sınav senesi ve yetiştirememe korkusu

244012

Hectopat
Makaleler
7
Okuldan kurslar dahil saat 17.30 civarlarında dönüyorum. Tuvalet, yemek vs. derken saat 19 oluyor. Hafta sonunu saymazsak günde 2.5 saat gibi bir zamanım kalıyor. Çok eksiğim var ve nasıl yetiştirebileceğimi bilmiyorum. Zamanı verimli kullanabilmem için bir tavsiyeniz var mı?

Tenefüslerde de çalış. 21.30'da yatıyorsan kaçta kalkıyorsun? Gittiğin kurs, dershane ne kadar verimli?
Dershaneye gitmeden bile tatmin edici yerler kazanılabiliyor.
6.30 civarlarında kalkıyorum. Okul kursuna gidiyorum. Benim için verimli.

Keşke bende böyle bir kaygı olsa. Tam tersi çok rahatım. Yaparım ederim gibi cümleleri kurmaktan usanmıyorum. Çalıştığım vakit ise sadece okulda geçirdiğim zaman.

Ben şahsen açığa geçmiştim. Okulda malum çalışılamıyor, ortam arkadaşlar derken muhabbet seni çalışmana engeller. Açığa geçtiğimde bütün günüm boştu. Boş vaktinde kütüphanede çalışmanı tavsiye ederim, çalışan diğer öğrenciler seni de gaza getirir.

Okulda kimseyle ilgilenme. Rahatsız ederlerse boş bir sınıfta çalış. Fazla ders çalışanlarla yakınlık kur ne kadar fazla soru o kadar iyidir.
Gece 9.30 erken değil mi?

Okulda kimseyle ilgilenme. Rahatsız ederlerse boş bir sınıfta çalış. Fazla ders çalışanlarla yakınlık kur ne kadar fazla soru o kadar iyidir.
Gece 9.30 erken değil mi?
Erken değil de 8.30 saat uyumak fazla. Ben de 10.20 de yatıp 5 gibi kalkıp ders çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…