Sınav senesi verimli çalışamamak

• Konuyu başlatan Briqin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 60

Briqin

Centipat
Daha fazla  
İyi geceler, bu saatte kafam bir türlü ayıkmadı gelip içimdekileri buraya yazmaya karar verdim.
Öncelikle o kadar fazla yoruluyorum ki artık çabalamaktan ve kendimle olan çatışmalarımı geri plana atmaktan çok yoruldum, sanki her şey yolundaymış gibi bir de bu tür sorunlarla uğraşmak beni çok zorluyor. Okulu evimde fazla uzak olduğu için eve gelince pek çalışamıyorum, yorgun olmasam bile evde abim ve kız kardeşim varken çalışmak imkansız gibi bir şey sürekli bir kavga bir dövüş içindeyim. Neyse bunlar ağlamak için bahane değil benim asıl sorunum sınav sürecinde kendi içimde ( önceden de yaşadığım ve ilaç kullandığım ) yaşanan şeyleri geri plana atmak beni zorluyor çünkü içime attıkça olur olmadık yerlerde patlıyorum, ne bileyim birden ağlıyorum ya da bağırıp çağırmaya başlıyorum aşırı ani gelişen şeyler oluyor ve cidden hoş değil bu tür bir durumda kalmak. Gece gece bunları düşünürken gelip içimdekileri buraya yazmak istedim, iyi geceler dilerim hepinize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mezun musunuz? Eğer öyleyse yaşadığınız içsel sıkıntı sınavı kazanamama düşüncesiyle ilgili olabilir. Bu sınav illeti kesinlikle böyle takılacak bir şey değil, sen elinden geleni yapmaya devam et. Mezun senelerinde zaten illa ki birileri engel oluyor çok zor çünkü evde çalışmak. Eğer yapabiliyorsan yaşadığın yerde varsa Kütüphaneye gidebilirsin en azından aile evinden birazcık uzaklaşmış olursun. Eğer plan-program da zorluk çekiyorsan, dershaneye gidiyorsan oradaki bir hocadan program yapmasını isteyebilirsin. Veya bunun için whywouldnt kanalını önerebilirim. heisenberg YKS de önerebilirim bu konuda.

Mezun musunuz? Eğer öyleyse yaşadığınız içsel sıkıntı sınavı kazanamama düşüncesiyle ilgili olabilir. Bu sınav illeti kesinlikle böyle takılacak bir şey değil, sen elinden geleni yapmaya devam et. Mezun senelerinde zaten illaki birileri engel oluyor çok zor çünkü evde çalışmak. Eğer yapabiliyorsan yaşadığın yerde varsa kütüphaneye gidebilirsin en azından aile evinden birazcık uzaklaşmış olursun. Eğer plan-program da zorluk çekiyorsan, dershaneye gidiyorsan oradaki bir hocadan program yapmasını isteyebilirsin. Veya bunun için whywouldnt kanalını önerebilirim. Heisenberg YKS de önerebilirim bu konuda.

Söylediğin kanallara bir bakacağım, mezun senemde değilim.12.sınıfım ama aşırı zorlanıyorum bu süreçte evime yakın kütüphane pek yok otobüsle git-gel yapıyorum sürekli ama aşırı fazla yoruluyorum okul çıkışı direkt kütüphaneye geçmek istiyorum yemek yemeden olmuyor, babama da yük olmak istemiyorum abimin borçlarıyla uğraşıyor çünkü o da bilmiyorum sınav anına kadar elimden geleni yapacağım iyi sonuç alana kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı