Sınav senesi oyun oynuyor musunuz?

@deLoreaN, bunun bilincinde olmanız da güzel. Bu sene sınavı kazanabileceğinizi düşünüyorum. Şimdiden başarılar dilerim, iyi çalışmalar. :)

0 temel ile tıp bölümü istemiyorsanız en azından günde 1 2 saat bilgisayar bakılabilir.

Yok hocam benim temelim zayıf zaten bunu biliyorum ama bu sene ciddi bir şekilde elimden gelen çalışmayı yapıyorum ve hedefimide ulaşabileceğim bir seviyede bir bölüm seçtim.

@deLoreaN, bunun bilincinde olmanız da güzel. Bu sene sınavı kazanabileceğinizi düşünüyorum. Şimdiden başarılar dilerim, iyi çalışmalar. :)

Sağ olun teşekkür ederim, herkes umarım hedeflerine ulaşır. Ben de bu yıl umarım düzenimi oturturum hem verimli hem de sıkılmadan günde 1-2 saat kendime ayırabileceğim bir yıl olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam benim temeli zayıf zaten bunu biliyorum ama bu sene ciddi bir şekilde elimden gelen çalışmayı yapıyorum ve hedefimide ulaşabileceğim bir seviyede bir bölüm seçtim.

Evet seninle aynı şekilde benim de temelim zayıf, TYT iyi ancak AYT rezil, öyle aman amanlık bir hedefimde yok benim, öyle günde 8 saat çalışmak bana çok abartı geliyor, dershane harici 2 saat ders çalışılsa kalan sürede oyunda oynanır, sporda yapılır.

Zaten mezun olmamın ana sebebi günde saatlerce CS2 - Valorant tarzı oyunlar oynamam. Ben bu oyunları bıraktım 4 aydır Steam e vb. uygulamalara girmiyorum bilgisayarada format attım. Sadece son birkaç haftadır canım sıkılmaya başladı ders performansı düştü sıkıntıdan. Acaba dedim günde geceleri yatmadan 1-2 saat oynasam düzenim bozulur mu diye düşünüyorum. Farklı aktivite yapsam daha mı iyi olur örneğin spor veya yürüyüş gibi. Çünkü evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum belki beni bunaltan budur.

Bence spor yap.

Evet seninle aynı şekilde benim de temelim zayıf, TYT iyi ancak AYT rezil, öyle aman amanlık bir hedefimde yok benim, öyle günde 8 saat çalışmak bana çok abartı geliyor, dershane harici 2 saat ders çalışılsa kalan sürede oyunda oynanır, sporda yapılır.
Aslında 8 saat süreler temeli sıfır olan biri için gerçekten yaz ayında zormuş.Bende çok ekstrem bir program yapmıştım ve zorlanmıştım,bence herkes hedefine göre hareket etmesi lazım çünkü şimdi hedefi normal ve temeli zayıf olan bizim gibiler birden 7-8 saat çalışmayı denerse hem şevki kırılır hemde sürekliliği ölür.Oyunuda abartmamak şartıyla online olmayan kafa dağıtmalık oyunları gün sonunda kendilerine ayırabilirler.

Havalar hafif soğumaya başlasın tekrardan başlıyıcam.

@deLoreaN Benim okuduğum lise gerçekten berbattı, güzel bir üniversite istiyordum ancak okuldaki ortam yüzünden çalışmaya fırsat kalmıyor, üstüne üstlük bir de okuldan hemen sonra dershane olunca ve oradaki ortam da rezil olunca o gürültüde o ortamda 10dk bile ders çalışılmıyordu, bir yerden sonra da ben artık denemeyi bıraktım çünkü beceremiyordum, zaten dikkat dağınıklı Max olan birisiyim, bir de böyle şeyler yüzünden işkence oluyordu ve bende bunu bahane ederek ders çalışmayı bıraktım, mezun olup evde sessiz sakin ders çalışırım diyerek 1 kere bile kitap yüzü açmadım ama tonlarca oyun bitirdim :D, şimdi mezuna kaldım, TYT olarak pek sorunum yok, sadece mat problem neti arttırsam yeter ancak AYT olarak gerçekten (coğrafya, tarih hariç) hiçbir şey bilmiyorum, 10 ay boyunca AYT sıfırdan başlamam gerekecek, umarım başarılı oluruz dostum.

@deLoreaN Benim okuduğum lise gerçekten berbattı, güzel bir üniversite istiyordum ancak okuldaki ortam yüzünden çalışmaya fırsat kalmıyor, üstüne üstlük bir de okuldan hemen sonra dershane olunca ve oradaki ortam da rezil olunca o gürültüde o ortamda 10dk bile ders çalışılmıyordu, bir yerden sonra da ben artık denemeyi bıraktım çünkü beceremiyordum, zaten dikkat dağınıklı Max olan birisiyim, bir de böyle şeyler yüzünden işkence oluyordu ve bende bunu bahane ederek ders çalışmayı bıraktım, mezun olup evde sessiz sakin ders çalışırım diyerek 1 kere bile kitap yüzü açmadım ama tonlarca oyun bitirdim :D, şimdi mezuna kaldım, TYT olarak pek sorunum yok, sadece mat problem neti arttırsam yeter ancak AYT olarak gerçekten (coğrafya, tarih hariç) hiçbir şey bilmiyorum, 10 ay boyunca AYT sıfırdan başlamam gerekecek, umarım başarılı oluruz dostum.

İnan bende öyleydim ortaokulum gerçekten iyiydi 90+ bir diploma ile bitirmiştim. İl değişip Adana'ya gelince buradaki ortama alışamadım ve gittiğim lise gerçekten kötüydü ne ortamı iyiydi ne öğrencileri ne öğretmenleri. O kadar değişik yerdiki beni dersten soğuttu korona da araya girince saldım. Sonra 11 de tekrardan korona bitince başladım fakat dersler gitmişti 9-10 kayıptı bende toparlayamadım 75 OBP ile bitirdim liseyi bu da beni bayağı geriye atıyor fakat yapacak bir şey yok. Umarım sende AYT'yi halledip bu sene hedefine ulaşırsın herkes belli zorluklar çekiyor ama şu seneyide bitirip kurtulalım artık her şey güzel olması dileğiyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı