Sınava 15 gün kala eşit ağırlığa sıfırdan çalışılır mı?

TYT Türkçe 15 - matematik 10 - sosyal 5 net yapabiliyorum. 4 yıllık AYT eşit ağırlık 1 milyon sıralama tutturmak istiyorum açıktan işletme için ve hedefim 750 bin. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Sıfırdan çalışacağım parayı yatırmıştım fakat ne yapacağım belirsizdi şu an çalışma kararı aldım ne yapayım?

Full tekrar videolarından izle 500k yapacağına garanti veririm.

Mezuna kal. 15 günde hiçbir şey olmaz.

750k sırlama için mezuna kalmak ne kadar mantıklı sizce hocam?

Çalışma hayatından dolayı ve rızık peşimde koşmam gerektiğinden sanmıyorum hocam.

Hocam AYT sosyal için bir şey demiyorum fakat AYT matematikten yapabilsem yapabilsem geçen seneye göre 3 net yapabiliyorum geçen sene çok zormuş AYT kısmı.

Orijinal TYT - AYT matematik ve limit edebiyat - tarih zor mu olur? Limit paragrafı çok uzun veya sıkıcı olabiliyor da.
Hocam ben sınava gireli 3 yıl oldu hiç hatırlamıyorum hangi yayınların iyi olduğunu.

Full tekrar videolarından izle 500k yapacağına garanti veririm.

750k sırlama için mezuna kalmak ne kadar mantıklı sizce hocam?
Full tekrar videoları da iyi oluyor evet. 750k cidden yapılamayacak bir şey değil boşu boşuna bir yıl kayba değmez oturup yarının yokmuş gibi çalış.

Yazana yazmayana herkese teşekkür ederim. Sınavdan sonra ortalama Türkçe 10-15 , Matematik 10 , sosyal 5 yapabilecek. Ayt sınavından ise toplam da 5 net yapabilecek birisiyim. Sınavdan sonra toplam sonucumu atacağım. Bu süreçte Türkçe - TYT Matematik - AYT Tarih - AYT Edebiyat çalışacağım. İnşaAllah 15 gün sonra 500k girebilecek netler yapabilirim.

TYT Türkçe 15 - matematik 10 - sosyal 5 net yapabiliyorum. 4 yıllık AYT eşit ağırlık 1 milyon sıralama tutturmak istiyorum açıktan işletme için ve hedefim 750 bin. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Sıfırdan çalışacağım parayı yatırmıştım fakat ne yapacağım belirsizdi şu an çalışma kararı aldım ne yapayım?

Bende temel vardı AYT tarih ve coğrafyayı ikisini 1 hafta 1 hafta olarak bitirdim ama edebiyat temel yoksa imkansız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı