Sınava 4 ay varken polis olacak puanı almak zor mu?

yavuzpec

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi polis olmak istiiyorum. Daha önce biraz ders çalıştım temel var yani ama saat 19:20'ye kadar ofiste çalışıyorum. Ders çalışma imkanım yok. Polis olmak için istenen 250 ham puan ben 280 yapmak istiyorum. Zor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta dediğim gibi polis olmak istiiyorum. Daha önce biraz ders çalıştım temel var yani ama saat 19:20'ye kadar ofiste çalışıyorum. Ders çalışma imkanım yok. Polis olmak için istenen 250 ham puan ben 280 yapmak istiyorum. Zor mu?

Gözün kapalı yaparsın önemli olan sağlıkta fyt de mülakatta kalma.

Matematiğe göz gezdirseniz çok rahat yaparsınız.

Gözün kapalı yaparsın önemli olan sağlıkta fyt de mülakatta kalma.

Mülakatta biraz torpilim var hallederim diye düşünüyorum fyt de aynı şekil kendime güveniyorum zaten spor yapan bir insanım benim için en büyük dert bütün arkadaşlarım geçersin diyor ama ben meslek lisesinde okudum ve günlük Max 3 4 saat ders çalışıyorum.

Matematiğe göz gezdirseniz çok rahat yaparsınız.

Şu anda paragraf ve problem çözüyorum sosyal ve fen. Bir şekilde hallederim ama yeterli olur mu kendime güvenim yok.

Çok rahat yaparsın 3 - 4 saat ile ufak bir temeli olan biri hiç çalışmadan yapabilir 280 puan almak şu an en kolay süreç mülakatlar daha zor olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı