En ucuz AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Bir de hocam kasayı ve güç kaynağını 2. elden ucuz bir şey alabilirsiniz. Çok bir önemi yok 0 veya 2. el olmasının. 1460 TL 0 parçalar tuttu, 150 TL de kasa güç kaynağı deseniz 1600 TL oldu PC. Bir de hocam depolamaya çok ihtiyacınız var mı? @Warrior123
Tamamdır hocam ben onu 1500 küsürlere sabitlerim bir şekilde . Depolama'ya ihtiyacım olmaz pek. Çünkü yükleme yaşanmaz zaten sınav adına izleme odaklı kullanacağım cihazı. Biraz daha 2. El siteler olsun/ mağaza olsun inceledikten sonra temiz bulursam 2. El'de alabilirim sorun yok.
Tamamdır hocam ben onu 1500 küsurlere sabitlerim bir şekilde . Depolama'ya ihtiyacım olmaz pek. Çünkü yükleme yaşanmaz zaten sınav adına izleme odaklı kullanacağım cihazı. Biraz daha 2. el siteler olsun/ mağaza olsun inceledikten sonra temiz bulursam 2. El'de alabilirim sorun yok.
Eğer tasarımcıysanız MacBook öneririm yazılım bilişim okuyorsanız FreeDOS PC alabilirsiniz onlar daha ucuza gelir ve içine Linux kurarsanız çok rahat edeceksinizdir, ha evet ben teknik ressam öğrencisiyim veya mekatronik okuyorum PCI tasarlayıp AutoCAD'da işlem yapıyorum derseniz bu konu daha çok tartışılabilir.
Eğer tasarımcıysanız MacBook öneririm yazılım bilişim okuyorsanız FreeDOS PC alabilirsiniz onlar daha ucuza gelir ve içine Linux kurarsanız çok rahat edeceksinizdir, ha evet ben teknik ressam öğrencisiyim veya mekatronik okuyorum PCI tasarlayıp AutoCAD'da işlem yapıyorum derseniz bu konu daha çok tartışılabilir.