Sınava çalışmak için tutulan A4 not kağıtları kopya diye sayılır mı?

zyew1021

Centipat
Makaleler
1
Yer
Sivas
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor
GPU: NVIDIA Geforce GTX 1660 Super 6 GB
RAM: Ballistix 16GB Sport LT Series DDR4
Anakart: Gigabyte B450M S2H
SSD: KINGSTON SNV2S500G 466 GB
Hocalarım selamlar. Ben yaklaşık 2 senedir sınavlara A4 kağıdına not tutarak çalışıyorum. O tuttuğum notları da okula götürüyorum. Sınav anına kadar içimden okuyorum. Sınav başladıktan sonra ise çantamı açıp dosyama koyuyorum. Bu sene yeni bir okula geldim. Okulumun yönetimi sınav konusunda çok hassas. Gözetmen öğretmen benim o notları sınav başlayana kadar okuduğumu görüp kopyaya teşebbüs suçundan sınavımı iptal edebilir mi? Notlarımı okula götürmeli miyim? Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sınav başlayana kadar oku hoca gelince hocanın masasına bırak ve sırana otur çıkışda alırsın ya da çöpe at.

Çantada olduktan sonra bir problem olmaz, en kötü çantanızı mont asma yerlerine asın.

Notlarını okula götür fakat hoca sınıfa girer girmez kaldır arama yapsalar bile bir şey olmaz korkmana gerek yok.

Sıranın altında, çantanın içinde ağzı açık şekilde (dışarıdan görünecek şekilde) görürse kopya diye işlem yapar ama çantanın içine atar fermuarını kapatırsan bir şey olmaz. Ama dediğim gibi dışarıda görürse işleme başlar.

Sınav başlamadan 15-20 dakika önce o notları bırakın. Kopya sayılabilir. Zaten hemen sınav başlamadan önce okunursa kopyaya girer diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…