Sınava girecek herkese başarılar

Cidden 8 ve 12. sınıflar için üzülüyorum. 1. sınavlara girerken de bu sınav olayına pandemi yüzünden karşı çıkıyordum, hep bi' sağlık bahane çalışmıyorsunuz mesajları geliyordu. Şu an ortalamam 95-96 arası bir şey evet kesinlikle (!) çalışmıyorum. Yine sınavlar yapılacak olsa yine iptal olsun derim. O zaman bir şey olmamış olabilir ama olmayacağı anlamına gelmez.

Cidden 8 ve 12. sınıflar için üzülüyorum. 1. sınavlara girerken de bu sınav olayına pandemi yüzünden karşı çıkıyordum, hep bi' sağlık bahane çalışmıyorsunuz mesajları geliyordu. Şu an ortalamam 95-96 arası bir şey evet kesinlikle (!) çalışmıyorum. Yine sınavlar yapılacak olsa yine iptal olsun derim. O zaman bir şey olmamış olabilir ama olmayacağı anlamına gelmez.

Birinci sınavda vakalar arttı, ikinci sınavı yapalım dedik bizde.

Okulların açılmasını veya sınavların yapılmasını iş yerlerinin açılması ile bir tutmamaları gerekiyor. Okul, çok daha hareketli geçiyor ve bir pozitif vakanın bir nesneye temas etmesi üzerine bile birçok kişiye bulaştırabiliyor. Virüs bulaşan kişiler de evlerine gidip yaşlı, çocuk ne varsa bulaştırıyorlar. Sonra neden vaka sayısı 30.000 oluyor.

Başarılar herkese. Maskeleri çıkarmayıp sosyal mesafeye dikkat etsinler, sınıf girişlerinde bulunan dezenfektanları da sıksınlar. Bunlardan başka yapacak pek bir şey yok...

Cidden çok saçma bir durum ama Türkiye işte burası, mantık aramamak lazım.
Çift maske ve sosyal mesafe ile bir şekilde korunmaya çalışacağız bu virüsten.
Bakın lütfen ama lütfen okula gidince "canım kankam gel sana bir sarılayım" falan demeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı