Sınava girmemek için dilekçeyi veremedim

GaroX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadadaşlar 3 haftadır köyde kalıyordum yasaktan dolayı, gelemedim. Sınavlarım başlamış, haberim yoktu. Bugün geldim, 2 gündür sıanva girmemişim. Toplamda 4 sınava girememişim. Yarın okula gidip dilekçe vereceğim, sınıfım lise 1. Ortalamam 55. Sizce dilekçe verebilir miyim? Veya mazeret sınavına girebilir miyim?

Arkadadaşlar 3 haftadır köyde kalıyordum yasaktan dolayı, gelemedim. Sınavlarım başlamış, haberim yoktu. Bugün geldim, 2 gündür sıanva girmemişim. Toplamda 4 sınava girememişim. Yarın okula gidip dilekçe vereceğim, sınıfım lise 1. Ortalamam 55. Sizce dilekçe verebilir miyim? Veya mazeret sınavına girebilir miyim?
Sanırım köyde olmanı mazaretten saymayabilirler. Bildiğim kadarıyla sınava birkaç hafta kala herkese soruyorlar girecek var mı diye. Bir şey demediğiniz için sizi de girecek diye saymış olabilirler. Ama güzel bir yalan uydurursanız olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı