Sınava girmemek için dilekçeyi veremedim

Hocam yarın okulunuzun müdür yardımcısıyla konuşun. Durumu bize anlattığınız gibi anlatın. Eğer halden anlıyorsa, sizi girmediğiniz sınavlara sokabilir. Birazcıkda drama yapın tabii. Ama aramızda :D

Kendi suçu değil, doğru okur iseniz anlarsınız efendim.

Teşekkür ederim :)
Köyde bile olsan mail ile atman gerekiyor diye biliyorum.

Farkında olamadım sınavların.
Hocam yarın okulunuzun müdür yardımcısıyla konuşun. Durumu bize anlattığınız gibi anlatın. Eğer halden anlıyorsa, sizi girmediğiniz sınavlara sokabilir. Birazcıkda drama yapın tabii. Ama aramızda :D

Teşekkür ederim :D

Sorumsuzluk oldugunu sanmıyorum yasak çıkacagını nereden bilebilirdimki bir de bana mesaj gelmedi sınav olacagına dair yine de teşekkür ederim.
Haberleri takip etmeniz gerekirdi.Sorumlu öğrenci takip eder.Diyeceksiniz ki köyde çalıştım vaktim olmadı.O zaman biraz daha tolere edilebilir bir duruma dönüşür.Ama sorumsuzluktan başka bir şey değil şuan anlattıklarınıza bakılırsa.

Mail kabul ediyorlar diye biliyorum. Ama son gün geçti. Biraz idareye bağlı. WhatsApp grubunuz falan yok muydu? Ben bile duydum dostum. Dersler varken bu kadar görünmez olmak böyle sonuçlar doğurabilir.

Haberleri takip etmeniz gerekirdi. Sorumlu öğrenci takip eder. Diyeceksiniz ki köyde çalıştım vaktim olmadı. O zaman biraz daha tolere edilebilir bir duruma dönüşür. Ama sorumsuzluktan başka bir şey değil şu an anlattıklarınıza bakılırsa.

Aynen dediginiz gibi oldu köye evimizi tadilata gittim ve sadece sabah akşam çalıştım.
Mail kabul ediyorlar diye biliyorum. Ama son gün geçti. Biraz idareye bağlı. WhatsApp grubunuz falan yok muydu? Ben bile duydum dostum. Dersler varken bu kadar görünmez olmak böyle sonuçlar doğurabilir.

Haklısınız ama mecburen gittim :(.

Bana boşuna kızgın atmayın.Sorumsuzluktur bu okul tatil değil ki.Uzaktan sadece.Siz tatil yerine koyup köye gitmişsiniz.Sizin hatanız.

Nasıl olamadın? Sınava girmek istemeyen öğrencilerin dilekçe vermesi gerektiğini bilmiyor muydun?

Köyde çalışıyordum hiç haberim olmadı.
Bana boşuna kızgın atmayın. Sorumsuzluktur bu okul tatil değil ki. Uzaktan sadece. Siz tatil yerine koyup köye gitmişsiniz. Sizin hatanız.

Tatil degil çalışmaya gittim :)
Ne olursa olsun halletmeye çalışın, durum ciddiye benziyor. Bir taşla iki kuş, hem sınıfta kaldın hem OBP'en düştü 🙁
Müdür yardımcısı veya müdüre ulaşın. Bir şansınız var gibi gözüküyor.

İnşallah dostum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı