İmperceptible
Hectopat
Köyde bile olsan mail ile atman gerekiyor diye biliyorum.
Kendi suçu değil, doğru okur iseniz anlarsınız efendim.
Köyde bile olsan mail ile atman gerekiyor diye biliyorum.
Hocam yarın okulunuzun müdür yardımcısıyla konuşun. Durumu bize anlattığınız gibi anlatın. Eğer halden anlıyorsa, sizi girmediğiniz sınavlara sokabilir. Birazcıkda drama yapın tabii. Ama aramızda![]()
Haberleri takip etmeniz gerekirdi.Sorumlu öğrenci takip eder.Diyeceksiniz ki köyde çalıştım vaktim olmadı.O zaman biraz daha tolere edilebilir bir duruma dönüşür.Ama sorumsuzluktan başka bir şey değil şuan anlattıklarınıza bakılırsa.Sorumsuzluk oldugunu sanmıyorum yasak çıkacagını nereden bilebilirdimki bir de bana mesaj gelmedi sınav olacagına dair yine de teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Sanırım köyde olmanı mazaretten saymayabilirler. Bildiğim kadarıyla sınava birkaç hafta kala herkese soruyorlar girecek var mı diye. Bir şey demediğiniz için sizi de girecek diye saymış olabilirler. Ama güzel bir yalan uydurursanız olabilir.
Haberleri takip etmeniz gerekirdi. Sorumlu öğrenci takip eder. Diyeceksiniz ki köyde çalıştım vaktim olmadı. O zaman biraz daha tolere edilebilir bir duruma dönüşür. Ama sorumsuzluktan başka bir şey değil şu an anlattıklarınıza bakılırsa.
Mail kabul ediyorlar diye biliyorum. Ama son gün geçti. Biraz idareye bağlı. WhatsApp grubunuz falan yok muydu? Ben bile duydum dostum. Dersler varken bu kadar görünmez olmak böyle sonuçlar doğurabilir.
Nasıl olamadın ? Sınava girmek istemeyen öğrencilerin dilekçe vermesi gerektiğini bilmiyor muydun ?Farkında olamadım sınavların
Nasıl olamadın? Sınava girmek istemeyen öğrencilerin dilekçe vermesi gerektiğini bilmiyor muydun?
Bana boşuna kızgın atmayın. Sorumsuzluktur bu okul tatil değil ki. Uzaktan sadece. Siz tatil yerine koyup köye gitmişsiniz. Sizin hatanız.
Ne olursa olsun halletmeye çalışın, durum ciddiye benziyor. Bir taşla iki kuş, hem sınıfta kaldın hem OBP'en düştü
Müdür yardımcısı veya müdüre ulaşın. Bir şansınız var gibi gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.