Sınava girmeye değer mi?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize selam iyi akşamlar ben 10. sınıfım özel bir fen lisesinde okuyorum biz yüzyüze eğitime devlet okulları Online'deyken başladık ve sınavları da 1. dönem olduk yani şimdi devlet okulları 1. ye girerken bizde 2. ye giriyoruz. Fakat girmezsek ilk sınavda aldığımız not geçerli oluyor bende fizikten 67 almışım maalesef çok iyi bir not değil, yarın ise fizik sınavım var ama konuyu tam yapamıyorum üstünden zaman geçtiği için (elektrik ve manyetizma) şu an ise konu anlatım ve sınava hazırlık videoları izliyorum. Sizce girmeli miyim? (konuyu ilk işlediğimizde çok rahat yapıyordum eş değer direnç, mıknatıslar vs )

Sınav yarınsa biraz geç kalmışsın açıkçası. Yine de bugün uyku saatinden kısarak konu anlatımı izle ve çözebildiğin kadar farklı türde soru çöz.

Yarın kendini hazır hissedersen girersin, kolay gelsin :)

Ben de özel bir lisede 10. sınıfım. İlk dönem Kasım ara tatilinden önce sınavları olduk. Normalde ilk dönem sınav olan okulların ikinci dönem sınav olmaması gerekiyor. Ancak okul ilk sınavları süreç değerlendirme olarak sayacağız dedi. Kısacası geçersiz sayıldı ilk sınavlar. İlk sınavları geçersiz kıldıkları için bu sınavları daha kolay yapacaklarını söylediler. Ben girdim açıkçası. Yarın son sınavımı olacağım. Önceki notlarınız iyiyse girmeyebilirsiniz ancak daha yüksek alırım diyorsanız girin.

Arkadaşlar açıkçası manyetizma ve mıknatıslar onları rahat yapıyorum ama gece 1 2'ye kadar elektrik ve devre videosu izleyip konu anlatımı okumayı düşünüyorum biraz da test çözeceğim. Elektrik o kadar zor bir konu olmadığı için yapabileceğimi düşünüyorum ama ya düşük alırsam :/
Sınav yarınsa biraz geç kalmışsın açıkçası. Yine de bugün uyku saatinden kısarak konu anlatımı izle ve çözebildiğin kadar farklı türde soru çöz.

Yarın kendini hazır hissedersen girersin, kolay gelsin :)

Hocam geç kalmamın sebebi okulun her şeyi ani yapması ve değiştirmesi : (

Fizik ortalaman 85 seviyesine çıkacaktır sözlülerle birlikte. Dediğim gibi kendine güvenmiyorsan riske atma değmez.

Arkadaşlar hepinize selam iyi akşamlar ben 10. sınıfım özel bir fen lisesinde okuyorum biz yüzyüze eğitime devlet okulları Online'deyken başladık ve sınavları da 1. dönem olduk yani şimdi devlet okulları 1. ye girerken bizde 2. ye giriyoruz. Fakat girmezsek ilk sınavda aldığımız not geçerli oluyor bende fizikten 67 almışım maalesef çok iyi bir not değil, yarın ise fizik sınavım var ama konuyu tam yapamıyorum üstünden zaman geçtiği için (elektrik ve manyetizma) şu an ise konu anlatım ve sınava hazırlık videoları izliyorum. Sizce girmeli miyim? (konuyu ilk işlediğimizde çok rahat yapıyordum eş değer direnç, mıknatıslar vs )
bence gir bende 10. sınıfım 67 kötüyse ondan daha iyi yapma şansın
var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı