Merhaba, ben şu an 12'ye geçeceğim matematikten 11'in başından beri özel ders alıyorum yazın başından beri de fizikten (dershaneye gitmeyeceğim çünkü özel dersten bile pahalı geldi ) ama her şey konusunda kaygım var. Kendimden şüphe ediyorum, hocalarımdan şüphe ediyorum (iyiler mi diye),sınıfımdan dolayı da gerginim (hiç hoş insanlar değiller ve sınav konusunda demoralize edici kişiler). İyi bir üniversitede mühendis olmak istiyordum hala da öyle gerçi ama sıralamalara bakınca anladım ki derece yapmam lazım yani uzun lafın kısası derece yapmak(5k-8k) istiyorum ama dürüst olacağım ben pek de inanmıyorum. En yüksek 74 net yaptım TYT de 65 bandınayım (uzun zamandır deneme olmadım gerçi) liseye giriş sınavımda kötüydü(%13 yüzdelik dilim 2019) OBP 93 gibi gelecek AYT matı aralık'ta bitireceğim (en geç) şu an sadece limit, türev, integral ve trigonometri 2 kaldı (fizikten o kadar değil de ). Hocalarım sürekli başaracaksın merak etme diyor ama ben 100.000 bile garanti değil diye düşünüyorum, değil 5k. Bitik haldeyim ne yapayım mühendislikten başka çarem de yok. Mezun diyeceğim o kadar özel ders al bir de üstüne mezuna kal babamın yüzüne nasıl bakarım?
Son düzenleyen: Moderatör: