Sınava hazırlıkta laptop mu, tablet mi?

Hocam uygun olursa çok iyi olur çünkü sınav için alıyorum bütçe 7-10K kalemli olmalı. Asıl üniversite için PC bakarım daha sonra sınavdan sonra
Bütçeyi biraz daha zorlayabilirseniz Tab S9 FE öneririm. Onun dışında yine Samsung'dan Tab S6 Lite 2024 modelini önerebilirim. Ablam da o tableti kullanıyor ve inceleyebildiğim kadarıyla ve kendisinin de söylediği üzere işini görüyormuş. Bir arkadaşım da Lenovo Tab M11'i kullanıyor ama S6 Lite varken ben Lenovo'yu pek önermem açıkçası. Honor ve Huawei cihazlarını kalemin ayrı satılmasından ve bu şekilde bütçeyi aşabileceğinden önermedim fakat onlar içinde de iyi cihazlar bulunuyor.

Merak ettiğiniz başka bir şey varsa belirtebilirsiniz.

Bütçeyi biraz daha zorlayabilirseniz Tab S9 FE öneririm. Onun dışında yine Samsung'dan Tab S6 Lite 2024 modelini önerebilirim. Ablam da o tableti kullanıyor ve inceleyebildiğim kadarıyla ve kendisinin de söylediği üzere işini görüyormuş. Bir arkadaşım da Lenovo Tab M11'i kullanıyor ama S6 Lite varken ben Lenovo'yu pek önermem açıkçası. Honor ve Huawei cihazlarını kalemin ayrı satılmasından ve bu şekilde bütçeyi aşabileceğinden önermedim fakat onlar içinde de iyi cihazlar bulunuyor.

Merak ettiğiniz başka bir şey varsa belirtebilirsiniz.
Şuna bi kalem alsam bence olur gibi kalem varmı bildiğiniz link

Paylaşmış olduğunuz cihazın resmi kalem desteği bulunmuyor. Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerde satılan kalemler var fakat bilgi sahibi olmamakla beraber iyi bir deneyim sunacağını düşünmüyorum.

Paylaşmış olduğunuz cihazın resmi kalem desteği bulunmuyor. Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerde satılan kalemler var fakat bilgi sahibi olmamakla beraber iyi bir deneyim sunacağını düşünmüyorum.

Hocam biraz baktım evet uygun fiyata bir kalemli tablet lazım S9 FE baktım güzel daha uygun var mı? iPad pahalı kalem ayrı para zaten?

S9 fe bence güzel s6 lite eski çıkan bi cihaz yanlış değilsem?
Tab S6 Lite modelinin 2020, 2022 ve 2024 yılında çıkan modelleri var. 2024 model öncekilere nazaran daha iyi bir işlemciye ve günümüz için konuşursak daha uzun güncelleme desteği bulunuyor. Mesajımda "2024" olarak belirtmemin sebebi de buydu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı