Sınava kadar günde 12 saat çalışılır mı?


Vallahi siz ayrı bir seviyesiniz galiba biz genelde 113-115 net falan yapardık evde çözerken. Genelde 2019 sınavı tam ortalama sınav olarak gösterilir. 2021 hem TYT hem AYT açısından son 20 yılın en son sınavı olarak kabul edildi. Hatta AYT matematik öyle zordu ki ben sadece matematik çözerek EA derecesi de yaptım. Bu arada hayatınızda başarılar iyi bir bilgisayar mühendisi olacağınızı düşünüyorum.
 
8 saat ara vererek çalışsan daha iyi, o kadar fazla çalışınca çalıştıklarını unutabilirsin.
 
Teşekkürler hocam size de başarılar.Sınav ne kadar zor olursa o kadar iyi bence. Lgs ye giren ilk tayfa olarak söylüyorum.
 
Teşekkürler hocam size de başarılar. Sınav ne kada zor olursa o kadar iyi bence. LGS'ye giren ilk tayfa olarak söylüyorum.

Değil mi siz LGS'ye ilk girenlerdiniz. Teog'a yatıp kalkıp dua ettim. Bu arada ben de teşekkür ederim. Evet haklısınız ama bir denge olmalı ya. Ben heyecan kontrolünde başarılı değilim pek ondan fazla zor sınavlarda çuvallıyorum belli bir miktar.
 
Hocam senin olayın galiba günde sadece 12 saat çalışmak önceden de 12 saat çalışsam mı diye sormuşsun. İşe yaradıysa çalış işte herkesin kafası aynı değil sana hangisi iyi geliyorsa öyle çalış.
 
12 saat çalış ama verimli hocam.
2 saate falan düşürme yani. Ama ara verebilirsin ancak tek sıkıntı bu araların belirli bir sınırı olması. Örneğin 25 dakika ara verdiğinde 26. Dakika olmadan derse geçmen lazım. Bir süre sonra beynin çok daha verimli çalışacak. Bol şans.
 
Hocam halihazırda günlük 7 saat civarı çalıştığım için önce 8, 9 sonra 10, 11 saat şeklinde sırayla verimli çalışabildiğim en üst sınıra kadar gitmeye çalışacağım. Kendimi belli saatlerde çalışıp sınırlandırmak yerine maksimum verimi elde edip verimin düştüğünü hissettiğim saatlerde sınır koyacağım kendime ve umarım bu çalışmayı düzenli bir şekilde sürdürebilirim. Arada fire verebilirim belki ama o kadar olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…