Son 4 senedir öyle yapmışlarsa olabilir ama son 1 sene günde sadece 4 saat çalışarak sayısalda 200. olmak imkansıza yakın.Çoğu arkadaşım da öyle. Adam günde 4 saat çalışıp 200.oldu.
Son 4 senedir öyle yapmışlarsa olabilir ama son 1 sene günde sadece 4 saat çalışarak sayısalda 200. olmak imkansıza yakın.Çoğu arkadaşım da öyle. Adam günde 4 saat çalışıp 200.oldu.
Hocam arkadaşın OBP'si 98,2 yalnız. Benim o kadar yüksek olsa ben de günde 2-3 saat çalışırım.
Hocam yanlış anlamayın ama sizin zaten temeliniz çok iyiymiş ve obp'niz de çok yüksek bu yüzden gün de az saatlarle halledebilmişsiniz ama sizin diğerlerine günde 2 3 saat yeter demeniz saçma çünkü herkes sizinle aynı düzeyde başlamıyor.Dostum bırak onlar çalışsın sen kendine bir çalışma düzeni kur ve verimli çalışmaya bak.Benim de çok fazla çalışan arkadaşlarım vardı ve yani çoğu çuvalladı sınavda.Tavsiyem paragrafta ustalaşman yani hızlı ve doğru çözmeye bak.Bunu yaparsan diğer derslerini de otomatik olarak yukarıya çekiyor.
Aynen hocam deha falan olmak gerek.Son 4 senedir öyle yapmışlarsa olabilir ama son 1 sene günde sadece 4 saat çalışarak sayısalda 200. olmak imkansıza yakın.
Şu lafı ne zaman duysam aklıma doblosu olan enişte geliyorNe gerek var verimli bir şekilde 2 saat bile çalışsanız yeter 12 saat abartı olmuş.
O da yetmeyebilir ezberlenmesi gereken bir sürü şey var. Hem deha olmak hem de çok çok iyi bir hafızaya sahip olmak lazım.Aynen hocam deha falan olmak gerek.
Son 4 senedir öyle yapmışlarsa olabilir ama son 1 sene günde sadece 4 saat çalışarak sayısalda 200. olmak imkansıza yakın.
Hocam 2021 bence çok güzel sınavdı ya, bizim senede matematikler aşırı basitti eşit ağırlıkçılar bile fulledi yani.2021 tam yerinde bir sınavdı bence.2021 çıkmışlarını çözerken neler hissettinizHep merak ettim bu konuyu da.
Hocam bu arada o deli gibi çalışanlar 1-2 Ay'a patlar merak etmeyin. Sadece bazı özel tipler var onlar da normal değil zaten. Bir arkadaşım vardı ondan biliyorum adam TR 17.si oldu.
Hocam 2021 bence çok güzel sınavdı ya, bizim senede matematikler aşırı basitti eşit ağırlıkçılar bile fulledi yani. 2021 tam yerinde bir sınavdı bence.
Hocam 2021 bence çok güzel sınavdı ya, bizim senede matematikler aşırı basitti eşit ağırlıkçılar bile fulledi yani. 2021 tam yerinde bir sınavdı bence.
Hocam benim gözlemlerim bu yönde yani.Bizim okulda da her gün çalışmaktan başka hiçbir şey yapmayan hayatsız tipler vardı ama sene sonunda çok da işe yaramadığını gördüm yani ha bu arada ben 2-3 saat derken okul dışı idi.Arkadaş mezunmuş o zaman günlük 6-7 saat gayet yeterli bence.Hocam yanlış anlamayın ama sizin zaten temeliniz çok iyiymiş ve obp'niz de çok yüksek bu yüzden gün de az saatlarle halledebilmişsiniz ama sizin diğerlerine günde 2 3 saat yeter demeniz saçma çünkü herkes sizinle aynı düzeyde başlamıyor.
Hocam 2019çok basitti galiba ya ben tyt'sini 3yanlışla kapatmıştımVallahi bizim açımızdan 2019 sınavı idealdi. 2021 o anki psikolojiyle inanılmaz zor geldi. Hatta TYT sonrası tansiyonum 15'e 9'du sanırım. 200.olan arkadaşım ve benim TYT matematik netlerimiz 27'ydi yani ahah
Ama evet aşırı basit olması daha kötü oluyor genelde. Ama ben 2019 tipi sınav olmasını çok istemiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.