Sınava kadar günde 12 saat çalışılır mı?

Dostum bırak onlar çalışsın sen kendine bir çalışma düzeni kur ve verimli çalışmaya bak.Benim de çok fazla çalışan arkadaşlarım vardı ve yani çoğu çuvalladı sınavda.Tavsiyem paragrafta ustalaşman yani hızlı ve doğru çözmeye bak.Bunu yaparsan diğer derslerini de otomatik olarak yukarıya çekiyor.
Hocam yanlış anlamayın ama sizin zaten temeliniz çok iyiymiş ve obp'niz de çok yüksek bu yüzden gün de az saatlarle halledebilmişsiniz ama sizin diğerlerine günde 2 3 saat yeter demeniz saçma çünkü herkes sizinle aynı düzeyde başlamıyor.

2021 çıkmışlarını çözerken neler hissettiniz 😃 Hep merak ettim bu konuyu da.

Hocam bu arada o deli gibi çalışanlar 1-2 Ay'a patlar merak etmeyin. Sadece bazı özel tipler var onlar da normal değil zaten. Bir arkadaşım vardı ondan biliyorum adam TR 17.si oldu.
Hocam 2021 bence çok güzel sınavdı ya, bizim senede matematikler aşırı basitti eşit ağırlıkçılar bile fulledi yani.2021 tam yerinde bir sınavdı bence.

Hocam 2021 bence çok güzel sınavdı ya, bizim senede matematikler aşırı basitti eşit ağırlıkçılar bile fulledi yani. 2021 tam yerinde bir sınavdı bence.

Vallahi bizim açımızdan 2019 sınavı idealdi. 2021 o anki psikolojiyle inanılmaz zor geldi. Hatta TYT sonrası tansiyonum 15'e 9'du sanırım. 200.olan arkadaşım ve benim TYT matematik netlerimiz 27'ydi yani ahah :)

Hocam 2021 bence çok güzel sınavdı ya, bizim senede matematikler aşırı basitti eşit ağırlıkçılar bile fulledi yani. 2021 tam yerinde bir sınavdı bence.

Ama evet aşırı basit olması daha kötü oluyor genelde. Ama ben 2019 tipi sınav olmasını çok istemiştim.

Hocam yanlış anlamayın ama sizin zaten temeliniz çok iyiymiş ve obp'niz de çok yüksek bu yüzden gün de az saatlarle halledebilmişsiniz ama sizin diğerlerine günde 2 3 saat yeter demeniz saçma çünkü herkes sizinle aynı düzeyde başlamıyor.
Hocam benim gözlemlerim bu yönde yani.Bizim okulda da her gün çalışmaktan başka hiçbir şey yapmayan hayatsız tipler vardı ama sene sonunda çok da işe yaramadığını gördüm yani ha bu arada ben 2-3 saat derken okul dışı idi.Arkadaş mezunmuş o zaman günlük 6-7 saat gayet yeterli bence.

Vallahi bizim açımızdan 2019 sınavı idealdi. 2021 o anki psikolojiyle inanılmaz zor geldi. Hatta TYT sonrası tansiyonum 15'e 9'du sanırım. 200.olan arkadaşım ve benim TYT matematik netlerimiz 27'ydi yani ahah :)

Ama evet aşırı basit olması daha kötü oluyor genelde. Ama ben 2019 tipi sınav olmasını çok istemiştim.
Hocam 2019çok basitti galiba ya ben tyt'sini 3yanlışla kapatmıştım 😬.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı