Sınavda haksız yere kopya yazan hoca CİMER'e verilir mi?

beratx5806

Femtopat
Daha fazla  
Sınav oluyorduk kelebek sistemi var bizde. Başka sınıfa gittim teneffüste çalışırım diye kitabı da götürdüm, alta koydum kitabı. Sınav başlayınca sonra hoca görmüş kitabı. Sınavı k işaretledi ama çekmedim ben kopya. Müdür de hemen savunma falan yazmadan e-Okul'a k girmiş ben CİMER'e yazsam yardımcı olurlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınav oluyorduk kelebek sistemi var bizde. Başka sınıfa gittim teneffüste çalışırım diye kitabı da götürdüm, alta koydum kitabı. Sınav başlayınca sonra hoca görmüş kitabı. Sınavı k işaretledi ama çekmedim ben kopya. Müdür de hemen savunma falan yazmadan e-Okul'a k girmiş ben CİMER'e yazsam yardımcı olurlar mı?

Çok haksız bir durum olmuş. Normal şartlarda kopya çekildiyse tutanak tutulur ve hocanın kopyayı nasıl çekildiğini bir bir oraya yazması gerekir. Bu durumda önce ailenizle görüşün, müdürle konuşun. Olmazsa CİMER'e verin tabii ki. İşe yarayacaktır. Mümkünse olayla ilgili gelişme olursa buraya da yazarsanız sevinirim.

Çok saçma bir durum içindesiniz diyelim ki orada o kitap vardı ve siz görmediniz yine K gireceklerdi.

Arkadaşların dediği gibi ailenizle konuşun müdürle de konuşun sonuç alamazsanız CİMER'e gidin.

Çok saçma bir durum içindesiniz diyelim ki orada o kitap vardı ve siz görmediniz yine K gireceklerdi.

Arkadaşların dediği gibi ailenizle konuşun müdürle de konuşun sonuç alamazsanız CİMER'e gidin.

Katılıyorum.

Günümüzde özellikle devlet okullarında sırf atandı diye burnu havada olan çok hoca var. Hakkınızı arayın o yüzden.

Savunman alınmadıysa tutanak da tutulmamıştır. Elle tutulabilir bir şey olmadığı için K girmeye hakları yok. Ailenize söyleyip müdürle konuşmalarını isteyebilirsiniz. Tutanaksız hiç bir işlem yapamazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı