Sınavda imza olan, isim olmayan kağıt ne olur?

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Lise 9. sınıfım. Coğrafya yazılısına girdim, ismimi yazmadım. Kelebek sistemiydi sınav, imzamı atmış olsam gerek. Ama imzamı attığım yer yazılı kağıdı değil. İmza toplanan kağıt.
Hoca boş kağıtları verdi. Hangisi sizin dedi. Hiçbiri benim değildi. Ne yapmalıyım? Biri benim kağıdımı çalmış olsa gerek. Bir de 0 gireceğim falan dedi.

Lise 9. sınıfım. Coğrafya yazılısına girdim, ismimi yazmadım. Kelebek sistemiydi sınav, imzamı atmış olsam gerek. Ama imzamı attığım yer yazılı kağıdı değil. İmza toplanan kağıt.
Hoca boş kağıtları verdi. Hangisi sizin dedi. Hiçbiri benim değildi. Ne yapmalıyım? Biri benim kağıdımı çalmış olsa gerek. Bir de 0 gireceğim falan dedi.
Hocam gidin hocaya söyleyin.

Düşük olsaydı hiç takmayın 2. sınavlarda düzeltirsiniz diyecektim de puan yüksek. Pek şansınız yok gibi bu konularda. Ama gene de yarın gidin söyleyin tekrar. Hakkınızı yedirmeyin.
Bu seferde hoca sinirlenip 70'i elimden almasın hocam? Yapar mı öyle?

Düşük olsaydı hiç takmayın 2. sınavlarda düzeltirsiniz diyecektim de puan yüksek. Pek şansınız yok gibi bu konularda. Ama gene de yarın gidin söyleyin tekrar. Hakkınızı yedirmeyin.
Başka forumda birisi tekrar sınavı olursun dedi. Kağıdımı bulma şansım yok mudur?

Hiç bulamazsan tekrar sınav yapar bizim hoca öyle yapıyordu.
Hocam istemiyorum o zaman 70'de yeter eyvallah. Ama kendi kağıdımı bulmak da isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı