Sınavda tutanak tutuldu imza attırdılar, geçerli sayılır mı?

Son konuna baktım ben de meslek lisesi çıkışlıyım üniversiteye yerleştiğin zaman OBP kırılıyor ise ek puanın kırılma durumu da olabilir okulda bu tarz şeyler duyuyordum zamanında sınıfça bu tarz şeyleri düşünüyorduk ama yine de konu altına yazmadım kesin bir bilgim yok bilgi kirliliği olmasın.

Nereye bakarsam bakayım sadece OBP yazıyor, bir türlü bulamadım ek puan kırılıyor mu diye.

hocam geçmiş olsun ben de tc kimlik numaramı kontrol etmeyi unuttum yani yanlış değildir büyük ihtimalle ama eğer yanlışsa sınavım direkt iptal mi yoksa o kodla kurtarılıyor mu acaba bi bilginiz var mı?

Hocam geçmiş olsun ben de T.C. Kimlik numaramı kontrol etmeyi unuttum yani yanlış değildir büyük ihtimalle ama eğer yanlışsa sınavım direkt iptal mi yoksa o kodla kurtarılıyor mu acaba bir bilginiz var mı?

Kare kodun olduğu için bir sıkıntı olmuyormuş sanırım o kare kodları bugün öğrendiğim üzere güvenlik ve kitabin sahibinin kim olduğu konusunda işe yarıyor zaten fotoğrafın yanına yapıştırıyorlar kitapçığın üzerinde falan da T.C. No yazılı, garanti bir bilgi veremem ama büyük ihtimal bir sıkıntı olmaz o kod kurtarıyor. Bu bilgileri bugün yakın arkadaşımın annesi tanıdık bir okul müdürüne sormuş oralardan geldi umarım sıkıntısız sonuçlarımız çıkar benim işim biraz sıkıntı ama senin durumun kurtarılabilir o kod ile

Kare kodun olduğu için bir sıkıntı olmuyormuş sanırım o kare kodları bugün öğrendiğim üzere güvenlik ve kitabin sahibinin kim olduğu konusunda işe yarıyor zaten fotoğrafın yanına yapıştırıyorlar kitapçığın üzerinde falan da T.C. No yazılı, garanti bir bilgi veremem ama büyük ihtimal bir sıkıntı olmaz o kod kurtarıyor. Bu bilgileri bugün yakın arkadaşımın annesi tanıdık bir okul müdürüne sormuş oralardan geldi umarım sıkıntısız sonuçlarımız çıkar benim işim biraz sıkıntı ama senin durumun kurtarılabilir o kod ile
seninkine de bir problem olmaz inşallah kanka

Merhaba bilgilenmek isteyen arkadaşlar için haber vermeye geldim sonucum geldi arkadaşlar bir problem çıkmadı yine de ne olursa olsun sınavda her sorununuzu hocalara bildirin hocalara yaptırın hiçbir şeye karışmayın iyi forumlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı