Sınavdan 26 almak normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
11. sınıf fen lisesi öğrencisiyim 9 da Fizik'ten 0 Kimya'dan 35 Matematik'ten 30 aldım. 10. sınıfta Matematik'ten 14 Kimya'dan 36 Fizikten Allah'a şükür 53 aldım. Bu sene ise Matematik'ten 17 Kimya'dan 26 Fizik'ten ise 53 aldım bence çok üzülme daha da düşükleri var diye şükret ama derslerini de salma.

1 sınav olduktan sonra okulların kapandığına seveninen ben 😎.
SmartSelect_20201203-180903.jpg

Helal be! ne kadar büyük bir iş başarmışsın :D

Olmuş bitmiş sınavın sorularını mı atayım ? Bruh
Ben büyük bir iş başardığımı söylemedim herkesin yapması gereken sonuca ulaştım. Daha sınav sorularını bile hatırlamıyorsun. Ben bir sınavdan o kadar düşük alsam tüm yanlışlarıma bakıp eksiklerimi tamamlarım sen pişkin pişkin gülüyorsun.

11. sınıf fen lisesi öğrencisiyim 9 da Fizik'ten 0 Kimya'dan 35 Matematik'ten 30 aldım. 10. sınıfta Matematik'ten 14 Kimya'dan 36 Fizikten Allah'a şükür 53 aldım. Bu sene ise Matematik'ten 17 Kimya'dan 26 Fizik'ten ise 53 aldım bence çok üzülme daha da düşükleri var diye şükret ama derslerini de salma.
Fizik sınavım da sıkıntım yok şükürler olsun ki :)

9. sınıftayım. Hayatımın en düşük notu olmakla beraber hayatımın en zor okul sınavıydı. Sadece ben çok kötü alsaydım üzülürdüm muhtemelen ancak sınav çok zor olduğu için herkes dökülmüş :D.
Bu arada sınav kimya sınavıydı. Açıkcası Kimya'dan nefret ederim. Biraz da onun katkısı var sanırım.

Fizikden 5 aldım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı