Sınavdan 26 almak normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 Çoktan seçmeli fizik yazılısında 10 almayı becermiştim. Takılma notun önemi yok fen derslerinde hep 50 60 alırdım şimdi TYT 20'de 18-19 yapıyorum.
Sınav test olsaydı muhtemelen 80'ler 90'lar havada uçuşurdu benim notlarım :D
Teşekkürler yorumun için.
Bu sene canlı derslerden hiç bir şey anlamayan 9. sınıflar döküldü. Ki bende anlamıyorum şahsen. Eğer bu konuyu 1 yıl önce açsaydın çok düşük bir not derdim.
Eğer o notu 1 yıl önce alsaydım ben bu konuyu açmazdım. Bende bilirdim çok düşük bir not olduğunu :)
 
Ama her ne kadar bahane olsada puan olarak normal değil bunu bence herkes biliyor.
 
Sınav test olsaydı muhtemelen 80'ler 90'lar havada uçuşurdu benim notlarım :D.
teşekkürler yorumun için.

Geçen seneki 2. kimya sınavı aklıma geldi. Hoca tamamen ünite sonu testlerinden koymuş arka sayfaya sınavdan hemen önce okul birincisi ile evet yanlış değil okul birincisi ile yaptıydık testleri sınava bir girdim bunu da biliyom bunu da bunu da diye diye 82 aldım.
Bu sene ise 80 aldım ama hoca not eklemesi yapmış.
 
26 alman normal, daha kötüleri de gelir başına merak etme, alışmaya bak şimdiden. Türkiye'ye hoş geldin. Okulla aramız pek iyi değil.
 
26 çok düşük bir not. Hiç insanın kendisini avutmasına gerek yok.
Ne yap, ne et diğer sınavdan daha yüksek bir not almaya çalış.

Umarım diğer sınavda daha yüksek not alırsın.
 
9. sınıf kimyası daha çok sözel ders gibi. Ezber yapmak gerekiyor. Olur böyle şeyler, düzeltirsiniz, geçmişte kalan şeyi değiştiremezsiniz ama proje veya ikinci sınav ile düzeltebilirsiniz.
10 daki kimyayla dokuzdaki arasında dağlar kadar fark var.
 
Hocam bu eğitim sisteminde normal bence. Ders kitaplarından bile canlı derslerden çok daha fazla verim alıyorum. Çalışır düzeltirsiniz olmadı.
 
Mükemmeliyetçiler olsa da bu dünyada, kimse mükemmel olamaz. Bu ekran görüntüsünü hava atmak için değil, 9.sınıf olup da düşük notlara boğulan arkadaşlara motivasyon/destek olsun amaçlı attım. İlla ki düşük notunuz olur ki olmaz diyemez kimse. Notlarımın yüksek olmasına bakmayın. Çünkü, benim de düşük notum oldu o eğitim-öğretim yılında. Fakat, 10.sınıfta kaldığım dersten geçmiştim. Yani, kastım şu dur: Çalışan, azimli olan hedefine ulaşır. (Not: Ben şu anda üniversite hazırlık sınıfı öğrencisiyim)

9.Sınıf.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı