Sınavdan 26 almak normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10. sınıfım hayatımda ilk defa bir sınavdan 28 aldım o da coğrafya sınavıydı coğrafya sonucu açıklanmadan 2 gün önce de edebiyattan 55 aldım diye üzülüyordum yani normal 2. sınavlara daha çok çalış.
 
Ben uzaktan eğitimde hiçbir şey anlamıyorum hocanın interneti güzel olsun o sınıf ortamını yaşatmıyor bana ne hocayla yüz yüze geliyorum ne arkadaşlarımla yani açıkcası bana o sınıftaki ciddiyetle evden dersteki ciddiyet aynı olmuyor o yüzden anlayamıyorum dersi.

Maalesef çalışmak için ya hocaların (t)uzaktan eğitiminden verim almaya bakacaksınız veya YouTube kullanacaksınız

Dershaneye gitmeyerek evden çalışarak derece yapmış bir sürü arkadaş var sadece YouTube'yi kullanarak.(Sürekli reklamları çıkan Online eğitim siteleri değil YouTube)
 
Benim de ilk yazılılarım iyi değildi ancak bu kadar kötü de değildi ve zor da değildi yazılılarımız. Ben de fen lisesi öğrencisiyim ve fen lisesi öğrencisi olunca perspektif değişmiyor. 2. yazılılarda toparlarsınız umarım. Ve ekleme yapacak olursak bizim hocalarımız da hiç birşey olmamış gibi ders işliyor.
 
Düşük notlar sizi yıldırmasın siz bir hedef belirleyin kendinize o belirlediğiniz hedef bir süre sonra kendiliğinden geliyor emin olun
 
Liseye ilk geçiş yılı olduğu için puanlarda bir anda düşüş olabilir. O kadar kafana takma ama düzeltmeye çalış ikinci sınavlar performans notları vs.
 
Sanırım 7 sene önce lise 1. Sınıfta Matematik sınavından 10 almıştım :D bir şekilde sınıfı geçtim ama eğer sınav zorsa yapacak bir şey yok biraz daha fazla çalışmayı deneyebilirsin
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı