Sınavdan 26 almak normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal kardeşim herkesin karnesinde illaki bir iki tane düşük not olur lisede. Çok takma. 9'da kimyadan 45 biyolojiden 50 almıştım. 10'da matematikten 40 kimyadan 50 fizikten 45 almıştım ama iki yılda da 90 üstü ortalama yaptım. İkinci sınavların ve ders içi performansın çok önemli. İkinci sınavlarını ve sözlülerini yüksek tutmaya bak. 10-15 puan ortalama arttırabiliyor sözlüler.
 
Benim de 9. sınıfta 7-8 tane 1 vardı.
10. sınıfta az kalsın kalıyordum.
Hiç sıkıntı yok. :)
 
Sınavdan aldığın notların ölçütünü sınıf ortalamana göre belirle bazı okullarda 100 almak basitken bazılarında 50 almak dahi zor olabiliyor kendini farklı okuldakilerle de kıyaslayacaksan deneme sınavı vb. şeylerle kıyaslarsın.
 
9. sınıftayım. Hayatımın en düşük notu olmakla beraber hayatımın en zor okul sınavıydı. Sadece ben çok kötü alsaydım üzülürdüm muhtemelen ancak sınav çok zor olduğu için herkes dökülmüş :D.
Bu arada sınav kimya sınavıydı. Açıkcası Kimya'dan nefret ederim. Biraz da onun katkısı var sanırım.

Ah ah yine kimya, ben de 9. sınıfta kimyadan 19 almıştım. Kimyayı ya çok seversiniz ya da hiç. Ortası yok bunun.
 
Şu an ders çalışmaya pek odaklı değilim ama 10.sınıf kimya görsen " oha bu ne? "Derdin. Gerçi çok da bir şey demiyorum çünkü uzaktan eğitimde görmedik 9'u. Zor olmuştur benim de 9.sınıfta sınavlara başlayana kadar pek bir bilgim yoktu nasıl olacağı hakkında.
 
biz 10-15 alıyorduk iyi aldık yine diyorduk 26 yine bizimkinden iyi not :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı