Sınavdan 26 almak normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben FL'deyim bizim sınıfta İngilizce'den 17 alan birisi var. Kendisi sıra ve en yakın arkadaşım olup hayatından son derece memnun.
 
Elbette berbat bir not ama uzaktan eğitimle çoğu şey yerine tam oturmuyor. Ayrıca "Falanca 15 almış iyi hadi tek ben kötü değilim" kafasından çık. İlla okulda birileri yapmıştır ve onlara göre notunun çöplerin çöpü olduğu da aşikar. Biraz daha gayret göstermen lazım evet lisede notlar genellikle düşer ama 26 cidden kötü.
 
Hayatımda hiçbir dersim 50 üzeri görmedi, buna 'beden eğitimi' dediğimiz Çin işkencesi de dahil. Hatta çoğunlukla 20 üzerini nadir görürlerdi, o yüzden fazla kafaya takmamak gerek. Tabii gelecekte istediğiniz bölüm yüksek puanlar gerektiriyorsa, yağlayın tabanları derim.
 
Hayatımda hiçbir dersim 50 üzeri görmedi, buna 'beden eğitimi' dediğimiz Çin işkencesi de dahil.
Hangi okulda okuyorsunuz, veya Beden Eğitimi dersinde öğretmen ne yaptırmış olabilir de beden eğitimini "Çin işkencesi" olarak tasvir ediyorsun? Merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlama lütfen.
 
Aile baskısı yüksek olan istese de düşük not alamaz aslında korkudan :d. Kimya dersinde dipol, polar, apolar gibi şeyler duyacağın zaman sadece zorlaşacak onun harici aşırı ötesi basit.
 
Uzaktan eğitim ve 9. sınıfın konularından dolayı normal diyebilirim. Ama bunun dışında dersi aldığın hocanın da etkisi var. 10.sınıfta fizikten ilk sınavda 35 almış ve ikinci sınavda bunu 100 yapmış biri olarak burada hocanın sana dersi sevdirmesi de önemli. (Aynı şekilde matematikten 15 almıştım ve son girdiğim matematik sınavında benimle bu not sebebiyle dalga geçenler ile şu an aramda 30-40 puan farkı var (95 aldım son sınavda sınıf ortalaması 80 idi). Burada ise senin yaptığın hırs ve öğretmen önemli )
 
Welcome to lise. Öyle ortaokul rahatlığı bekleme. 8.sınıfta söylenen "sınav geçsin seneye rahatlarsın" sözü kuyruklu yalandan ibaret. Sınavları boss olarak düşün. Boss'u geçtikten sonra yeni level'a geliyorsun, öncekinden çok daha zor bir level.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı