Sınavı geç verdiğim için tutanak tutuldu

• Konuyu başlatan recaii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.281

recaii

Hectopat
Makaleler
1
Bugün coğrafya dersinin sınavını olduk sınav tarih dersinde oldu sınav kağıdımı geç verdim ve tarih hocası tutanak tutacağını söyledi gerçekten tutmuş ve coğrafya hocasına vermiş sınavım geçersiz olur mu yoksa uyarı falan mı olur? Moralim çok bozuk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cimer telefon numarasını bilmiyorsan vereyim kardeşim laptop recai :)
Cimer telefon numarası: Alo 150 ara şikayetini anlat güzelce 2 güne alırlar kimse kafasına göre öyle bir şey yapamaz.

Aynısı lisede olmuştu, hoca geç başlattığı için bende 1.5 dakika falan geç vermek zorunda kaldım tutanak tutacağım demişti, bir şey çıkmadı rehberlikten çağırdılar bir şeyler imzalatmaya çalıştılar kralı gelse imzalamam demiştim, bir şey olmuyor.

Aynısı lisede olmuştu, hoca geç başlattığı için bende 1.5 dakika falan geç vermek zorunda kaldım tutanak tutacağım demişti, bir şey çıkmadı rehberlikten çağırdılar bir şeyler imzalatmaya çalıştılar kralı gelse imzalamam demiştim, bir şey olmuyor.

Hoca tutanağı tuttuğunu ve sınavı yapan hocaya verdiğini söyledi benden imza vesaire istenmedi. Bir şey olmaz mı yani?

Hoca tutanağı tuttuğunu ve sınavı yapan hocaya verdiğini söyledi benden imza vesaire istenmedi. Bir şey olmaz mı yani?

Hayır, ben hocaya gidip durumu açıkladım geç başlattığını vs. anlayış gösterdi sıkıntı değil demişti, hocana heyecan yaptım zili duymadım desen yeterli olacaktır.

Tutanak tutulabilir. Tutanak söylenen sözün veya pratikte yapılan bir şeyin resmî bir şekilde yazıya dökülmesidir. Tutanak demek ceza almak demek değildir. Kafasına göre de tutmamış zaten öğretmen. Haklı veya haksız ondan bahsetmiyorum. Ama sınav kuralına aykırı bir durum söz konusu ise (ki bu durumda sınav kağıdını geç vermek öyledir), bu konu tutanakla belgelenebilir. Bunun önünde duran bir şey yoktur. En fazla olacak olan şey disiplin kuruluna çağırılırsınız ve savunma yapmanız istenir, siz de yaparsınız. Ceza almayacağınızı düşünüyorum fakat tutanak tutulması ile ilgili burada söylenenler çok yanlış. Kurallara uymayan her durum için öğretmen belgelemek adına tutanak tutabilir. Burada birbirinizi gaza getirmeyin lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı