Sınavın kopya nedeniyle iptal edileceği söylendi

ulrech33

Femtopat
Katılım
7 Şubat 2024
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi sosyaller. Matematik sınavında yanımda oturan arkadaşla kagitlarimiz neredeyse aynı. Sinav anında hoca tarafından uyarılmadik, veya kopya sayılabilecek hiçbir aktivitede görülmedik.
Hoca benimle alay edercesine konuşmuş, ve sınav tekrarı yapılacağını söylemiş. Bunu demesinin tek nedeni dersini dinlememem. Sizce tekrar yapabilir mi?
 
Evet yapılabilir. Sınavdaki sorulara benzer sorular sorulur böylece o soruları gerçekten yapmış olan kişi tekrarını da çözebilir, yapamayanın da kopya çektiği anlaşılır.

Öncelikle geri dönüş için teşekkürler. Daha önceden de 80-85 arası notlar aldığım zaman bana direkt kopya çekmişsin dedi. Lise hayatım boyunca sinav anında ne uyarıldım ne de kopya çekerken yakalandım. Sınıfta kopyadan yakalanan 7-8 kişi daha var. Onlari es geçip direkt bana odaklanıyor. Burada daha çok kişisel bir durum var. Kalan tüm dersler zaten 80-100 geliyor. Bu notları her zaman alıyorum. Bana Salak demesinin kişisel olduğunu ve sınav tekrarının da buna yönelik olduğunu düşünüyorum. İtirazım bu yüzden.
 

Geri
Yukarı