muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 28 Şubat 2021 #41 Stokeley dedi: Haber asılsızmış arkadaşlar, MEB tweet attı. Bu durumda biz 2 Mart'ta mı sınav olacağız anlamadım. Bu belirsizlikler bizi bitirdi. Genişletmek için tıkla... Kafa yanması geçiriyorum.
Stokeley dedi: Haber asılsızmış arkadaşlar, MEB tweet attı. Bu durumda biz 2 Mart'ta mı sınav olacağız anlamadım. Bu belirsizlikler bizi bitirdi. Genişletmek için tıkla... Kafa yanması geçiriyorum.
Stokeley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1.075 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sin City 28 Şubat 2021 #42 Hayır bizim okul da bir şey demiyor ki. Pazartesi gününü bekliyoruz diyorlar. Tavana halatı asacağım şimdi..
Hayır bizim okul da bir şey demiyor ki. Pazartesi gününü bekliyoruz diyorlar. Tavana halatı asacağım şimdi..
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 28 Şubat 2021 #43 1.) Ertelenen yüzyüze eğitim değil sınavlar.(Açıklama böyle yapıldı) 2.)Sınavlar 8 Mart tarihine ertelendi açıklaması yapan Anadolu Ajansı.(Haber %99 doğrudur) 3.) Böyle bir şey yok, asılsız dendi ama bence yine aynı karar çıkacak.
1.) Ertelenen yüzyüze eğitim değil sınavlar.(Açıklama böyle yapıldı) 2.)Sınavlar 8 Mart tarihine ertelendi açıklaması yapan Anadolu Ajansı.(Haber %99 doğrudur) 3.) Böyle bir şey yok, asılsız dendi ama bence yine aynı karar çıkacak.
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 28 Şubat 2021 #44 Haber asıllıymış arkadaşlar .
Y Yuu Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 207 Çözümler 1 28 Şubat 2021 #45 muleka40 dedi: Haber asıllıymış arkadaşlar . Genişletmek için tıkla... Aynen, hocam. Birçok haber kanalı haber etti zaten nasıl asılsız olabilir diye düşündüm. Neyse sonuç olarak gerçek olduğunu öğrendik.
muleka40 dedi: Haber asıllıymış arkadaşlar . Genişletmek için tıkla... Aynen, hocam. Birçok haber kanalı haber etti zaten nasıl asılsız olabilir diye düşündüm. Neyse sonuç olarak gerçek olduğunu öğrendik.
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 28 Şubat 2021 #46 Yuu dedi: Aynen, hocam. Birçok haber kanalı haber etti zaten nasıl asılsız olabilir diye düşündüm. Neyse sonuç olarak gerçek olduğunu öğrendik. Genişletmek için tıkla... Kader yüzümüze bir kere güldü be .
Yuu dedi: Aynen, hocam. Birçok haber kanalı haber etti zaten nasıl asılsız olabilir diye düşündüm. Neyse sonuç olarak gerçek olduğunu öğrendik. Genişletmek için tıkla... Kader yüzümüze bir kere güldü be .