Sınavlar için nereden çalışılır?

Axerayn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Sınav haftası başladı yarın da önemli sınavım var. Fendir matematiktir bunlara nereden çalışabilirim ve nereden örnek yazılıyla 1:1 sorular bulabilirim bilen var mı acaba?

Sınav için adamakıllı site bulamadığımdan şu anda oturmaktan başka bir şey yapamıyorum..

Sınav haftası başladı yarın da önemli sınavım var. Fendir matematiktir bunlara nereden çalışabilirim ve nereden örnek yazılıyla 1:1 sorular bulabilirim bilen var mı acaba?

Sınav için adamakıllı site bulamadığımdan şu anda oturmaktan başka bir şey yapamıyorum.

Yarınki sınavıma çalışıyordum tam denk geldi, YouTube'da 1. dönem... Sınavına hazırlık diye aratırsan işine yarayacak videolar çıkacaktır, öyle yapardım ben sınavı geçirir.

Yarınki sınavıma çalışıyordum tam denk geldi, YouTube'da 1. dönem... Sınavına hazırlık diye aratırsan işine yarayacak videolar çıkacaktır, öyle yapardım ben sınavı geçirir.

Onlar benim işime yaramıyor 1-2 tane kanal var onun dışında bir şey bulamıyorum örnek yazılı bakmaya çalışıyorum fendeki konuları iyi anladığımı düşünüyorum nereden deneyeceğimi sınav tadında bulamıyorum a b C Dli bulabiliyorum onlarda yazılı tadında olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı