Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İptal bile değil erteleme istiyorum sadece. Performans ve proje ödevleri bir yandan sınavlar ve corona bir yandan. Arada diyorum keşke parayı basıp özele geçseydim bu kadar derdim olmazdı.

İptal olması yerine ertelenmesi de yeterli. 1 ay daha ertelenirse yeteri kadar zaman verilmiş olacağını düşünüyorum. Proje son gününü geçti ama sınavlara da çalışmak zorundayım.

Evde çalışma çalışma, yat yat. Ödevleri yapma, derslere katılma, ek çalışma yapma. Sabah akşam oyun oyna, YouTube'da takıl, arkadaşlarınla mahallede takıl, AVM'ye git. Okullar açılınca da cehennem olacak, sınavlar ölüm fermanı olacak de. Okullar açılmasın, son derece titiz çalışan birisi olarak ders açısından değil de sağlık açısından düşünerek okulların şuan açılmasına kesinlikle karşıyım fakat sınavlar yapılabilir. Her gün düzenli olarak çalışan ben ile sabah akşam oyun oynayıp yatan adam niye sınav olmadan, yatarak geçsin sınıfı? Sınav belki hastalık yüzünden ertelenebilir ama kesinlikle yapılmalıdır. Yoksa yatan kişilerle emek verenler arasında fark olmayacaktır. Sadece şahsi görüşümdür, kimse üstüne alınmasın.

İptal bile değil erteleme istiyorum sadece. Performans ve proje ödevleri bir yandan sınavlar ve corona bir yandan. Arada diyorum keşke parayı basıp özele geçseydim bu kadar derdim olmazdı.
Şu an özel bir okulda okuyorum ve emin olabilirsin ki devlet okulundaki arkadaşım benden bin kat daha rahat. Okul açıkken verilen ödevin ve projenin çok daha fazlası veriliyor. Her okulda böyle değildir fakat en azından benimkinde öyle. Kötü bir şey mi, değil fakat tartışılabilir.

En azından zorlamaları işime gelirdi bu şekilde adam akıllı ders anlatamayan hocaların olduğu devlet okulundansa beni aşırı zorlayacak özel okula okeyim. Çünkü bu şekilde hem derste sürem boşa gidiyor hem de dersten sonra konuyu anlamadığım için ya da hoca anlatmadığı için daha çok çalışmam gerekiyor. Ek olarak çevremdeki örneklere bakınca özel okulda sınavlarda biraz daha anlayışlı olabiliyorlar.

Bu kadar basit işte konu. Elinize sağlık.

Hoca konusunda haklısınız. Özel okulların çoğunda sınavlarda anlayışlı* davranıyorlar fakat benim okulumda en ufak bir inisiyatif yok maalesef.
Bu kadar basit işte konu. Elinize sağlık.
Teşekkür ederim.

Uzaktan eğitimden verim alamıyorum. Bari hocalar toleranslı davransa ama yok. Okul sınavları hocalar bize zorluyor.

Ben de böyle idim, bi kaç yıla tüm umut ve yaşama isteğin tükenir o zaman umursamamaya başlarsın. Şahsen ben ülkenin dağılmasını bekliyorum, yakında sığınmacı olarak kaçabiliriz belki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…